Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Strada Corbului, asfaltata cu 46.000 de euro, a fost deja inaugurata.

24 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

In ciuda celor 100 de santiere deschise in Timisoara, iata ca orasul incepe sa semene cu un oras european. Reprezentantii primariei s-au deplasat joi pe teren pentru a prezenta strada Corbului, lunga de aproape 1 kilometru, in care s-au investit aproape 46.000 de euro.

Muncitorii contractati de primarie au turnat covor asfaltic nou pe o lungime de 810 metri, au inlocuit bordurile, amenajand totodata locuri de trecere pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru carucioare. Au fost amenajate 90 de locuri de parcare, delimitate cu marcaje rutiere.

“Inauguram o noua lucrare importanta, reabilitarea strazii Corbului, o strada de 810 metri, care este amenajata impecabil, as spune, cu carosabilul neted, cu covor asfaltic, cu locuri de parcare, delimitate, pe ambele parti. 90 de locuri de parcare au fost amenajate pe aceasta strada. Totul arata civilizat, asa cum ar trebui sa ajunga sa arate intr-un timp cat mai scurt tot orasul nostru. Mergem pe aceeasi linie, avem deja zeci de strazi amenajate in acelasi concept, cu sens unic de circulatie si cu locuri de parcare pe ambele parti. Acolo unde avem spatiu suficient, pe o parte vom avea locuri de parcare la 45 de grade si pe cealalta in lungul bordurii, unde strada e mai ingusta, cum este cazul si aici, vom avea locuri de parcare in lungul bordurii, pe ambele parti”, a explicat Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Sursa: Opiniatimisoarei.ro

Actualizat: 24 Mai 2014
COMENTARII