Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 
Tip proiect
 
 

Proiecte rezidentiale Timisoara

13 rezultate - Aceste proiecte rezidentiale corespund urmatoarelor criterii de cautare
 
CORALES va propune un ansamblu rezidential NOU, compus din mai multe VILE, moderne, cu arhitectura deosebita.
 
CORALES va propune un complex rezidential NOU, cu 3 Etaje, avand o arhitectura moderna, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, fiecare cu finisaje de calitate superioara, situat intr-o zona noua, linistita, plina de verdeata, departe de agitatia orasului, in ...
 
CORALES va propune un complex rezidential NOU, cu Subsol + Parter + 8 Etaje + Etaj Retras si Parter Comercial, avand o arhitectura deosebita, cu apartamente de 2 si 3 camere.
 
CORALES va propune un complex rezidential NOU, cu 2 Etaje + Etaj Retras, avand o arhitectura deosebita, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere.
 
CORALES va propune un complex rezidential, modern in zona de Sud - Chisoda, intr-o zona linistita, de case, cu strazi in totalitate asfaltate, cu acces facil catre magazine, gradinita, scoala si mijloace de transport in comun.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, intr-un ansamblu rezidential, modern, in Giroc, aproape de Lidl, cu o arhitectura deosebita, cu apartamente de 1 si 2 camere.
 
CORALES va propune spre vanzare locuinte noi, tip Triplex, in zona de NORD-Dumbravita, aproape de Padurea Verde si de Lacul din Dumbravita.
 
Va propunem un NOU PROIECT in zona de SUD a orasului, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, compartimentate excelent, cu balcoane generoase si locuri de parcare private.
 
Ansamblu rezidential NOU cu 3 etaje situat in zona de SUD, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, bine compartimentate, spatioase si cu finisaje de calitate.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, in Bloc NOU, modern, in ORAS, zona Steaua.
 
Va prezentam un NOU proiect rezidential situat in DUMBRAVITA, cu o arhitectura deosebita, moderna, cu spatii verzi si loc de joaca pentru copii. Apartamente de 1, 2 si 3 camere, compartimentate excelent, care permit amenajari ingenioase pentru un confort spori...
 
CORALES va propune o Constructie Noua – 2022 in zona Unitatii Militare, cu o arhitectura deosebita, moderna, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere compartimentate excelent. Locuintele sunt racordate la toate utilitatile publice, se predau la "cheie" ...
 
Va propunem un PROIECT in zona de SUD a orasului, cu apartamente de 1 si 2 camere, cu finisaje de calitate superioara, intr-o zona linistita, cu locuri de parcare private pentru fiecare apartament..