Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 
Tip proiect
 
 

Proiecte rezidentiale Timisoara

18 rezultate - Aceste proiecte rezidentiale corespund urmatoarelor criterii de cautare
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, moderna, cu finisaje PREMIUM, in zona de Sud, aproape de Calea Urseni.
 
CORALES va propune un complex rezidential modern, in zona de Nord, cu o arhitectura deosebita si compartimentari excelente.
 
Va prezentam un NOU proiect rezidential situat in zona de SUD a orasului. Constructia are o arhitectura moderna cu apartamente compartimentate excelent si cu locuri de parcare private.
 
CORALES va propune un complex rezidential, modern in zona de Sud - Chisoda, intr-o zona linistita, de case, cu strazi in totalitate asfaltate, cu acces facil catre magazine, gradinita, scoala si mijloace de transport in comun.
 
CORALES va propune un bloc nou, cu 3 etaje, avand o arhitectura deosebita, cu apartamente de 2 camere, fiecare cu finisaje de calitate superioara, situat in Giroc, intr-o zona linistita, cu locuri de parcare private pentru fiecare apartament.
 
CORALES va propune apartamente in Bloc NOU – 2021, in zona Braytim, cu o arhitectura deosebita, cu spatii verzi, Gradini Proprii, compartimentari excelente ( decomandate), locuri de parcare amenajate in curtea interioara.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, in VILA NOUA, moderna, cu finisaje PREMIUM, in Dumbravita, cu apartamente de 2 si 3 camere, compartimentate excelent, cu bucatarii separate si cu locuri de parcare private, 2 pentru fiecare apartament.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, in Bloc NOU, modern, cu finisaje PREMIUM, in zona de NORD - Dumbravita, cu o arhitectura deosebita, cu apartamente de 1 si 2 camere, compartimentate excelent, si cu locuri de parcare private.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, in VILA NOUA, moderna, cu arhitectura deosebita cu apartamente de 2 si 3 camere, compartimentate excelent, cu locuri de parcare private.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, in VILA NOUA, moderna, cu finisaje PREMIUM, in zona de Sud, Braytim cu o arhitectura deosebita, cu apartamente de 2 camere, compartimentate excelent, cu bucatarii separate si avand cu locuri de parcare privat...
 
CORALES va propune un complex rezidential situat intr-o zona excelenta, in ORAS, cu acces facil spre centrul orasului, avand o arhitectura moderna, cu apartamente de 2 si 3 camere, avand diferite dimensiuni, compartimentate excelent, cu locuri de parcare priva...
 
Va propunem un NOU PROIECT in zona de SUD a orasului, cu apartamente de 1si 2 camere, ideale pentru clientii care isi doresc o locuinta intr-un ansamblu cu putine apartamente. Imobilul se afla intr-o zona linistita, aproape de Hotel IQ si de statia de transpor...
 
Exista multiple avantaje in ceea ce priveste achizitionarea unui apartament intr-un ansamblu rezidential proaspat construit: totul este NOU, locatia este de obicei EXCLUSIVISTA, oferind LINISTEA si INTIMITATEA mult ravnita, iar poate cel mai important avantaj,...
 
Linistea zonei, spatiul generos al incaperilor, compartimentarile inteligente au devenit nevoi de baza a celor care doresc sa isi cumpere o locuinta astfel, CORALES va propune un NOU ansamblul rezidential (2 si 3 camere) care datorita pozitionarii EXCELENTE di...
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala noua, moderna, in zona de Nord - Dumbravita, cu o arhitectura deosebita, moderna, cu apartamente de 2 si 3 camere, compartimentate excelent, cu locuri de parcare private.
 
CORALES va propune o constructie rezidentiala reabilitata, in zona de EST - Fabric, cu mai multe modele de apartamente de 1, 2 si 3 camere, compartimentate excelent, foarte luminoase, decomandate.
 
CORALES va propune un complex rezidential de 8 blocuri, modern in zona de Sud - Chisoda, intr-o zona linistita, de case, cu strazi in totalitate asfaltate, cu acces facil catre magazine, gradinita, scoala si mijloace de transport in comun.
 
CORALES va propune un complex rezidential cu 2 blocuri, 4 scari, modern in Braytim, intr-o zona linistita, cu strazi in totalitate asfaltate, avand in imediata apropiere magazinul Profi. Complexul dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, compartimentate excele...