Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Trucuri Feng Shui

04 Octombrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

O listă cu trucuri Feng Shui care se potrivesc in orice casa nu poate să fie decât binevenită. Dacă principiile Feng Shui par prea abstracte și prea generaliste sau exagerate ori inutile, le poți adopta ca fiind idei bune pentru a aduce un aer proaspăt în casă.

Toate aceste trucuri Feng Shui care se potrivesc în orice casă sunt aducătoare de energii pozitive, spun specialiștii.

Fă ordine în locurile ascunse. Este una din cele mai importante trucuri Feng Shui. Asta înseamnă să faci și să păstrezi ordinea în dulapul de sub chiuvetă și în cel mai ascuns sertar din dormitor, dar și la baie. Verifica sub pat, pe dulap și în locurile în care umbli rar din șifonier. Dacă omiți aceste locuri vei avea mereu o sursă de energie negativă care o să se reverse în casă.

Scapă de vechituri.

Nu mă refer la vechiturile care îți spun povești și nici la lucrurile care au primit o nouă utilitate sau care au o altă viață după ce au fost recondiționate. Este vorba doar despre vechiturile pe care le ții ascunse prin dulapuri, în geamantane sau prin debarale și pe care dintr-un motiv oarecare nu le-ai aruncat, dar pe care nici nu le iubești, nici nu le folosești.

Folosește verde. Unul din cele mai bune trucuri Feng Shui care se potrivesc în orice casă este să aduci ceva nou și verde în casă. Ideal este ca această piesă nouă verde să fie în camera de zi, în hol sau în bucătărie. Oricum fă risipă de verde și o să fie bine pentru tine și pentru casa ta. Verdele este o culoare importantă în casă și unul din cele mai bune trucuri Feng Shui, verdele fiind culoare care semnifiă creștere și prosperitate.

Plante. Oricând binevenite în casă, plantele sunt unul din cele mai bune trucuri Feng Shui. Plantele cu frunze mari, verzi sunt primele pe listă. Această culoare aduce noroc în casă.

Un clopoțel de vânt este esențial și este pe lista cu trucuri Feng Shui care se potrivesc în orice casă. Îl poți pune pe terasă, la ușa de la intrare sau oriunde vrei. Sunetul clopoțeilor de vânt aduc noroc si energie pozitivă, dar și oportunități pentru casă și pentru cei care locuiesc în casă.

Aleea de la intrare are nevoie de atenție maximă din partea ta, pentru că este pe lista cu trucuri Feng Shui. Evident este valabilă pentru cei care locuiesc la casă, iar pentru cei care locuiesc la bloc, ușa de la intrare trebuie să primească atenție și grijă. Plantează flori colorate pe marginea aleii de la intrare. Ideale pentru a intra pe lista cu trucuri Feng Shui sunt cele cu tulpina mică și flori foarte colorate.

Verifică clanță și încuietorile. Înlocuiește-le pe cele care sunt rupte sau defecte. Vei evita accidentele, riscul de a fi călcat/ă de hoți, dar și oportunități de vânzare a casei dacă ai asta în plan.

Sursa: casa-grădina.ro

Actualizat: 04 Octombrie 2017
COMENTARII