Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum arată viața la ultimul etaj?

02 Octombrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

O oază de liniște în mijlocul junglei urbane. Acestea sunt apartamentele de tip Penthouse care, deși se află în apropiere de punctele de interes ale marilor orașe, se păstrează departe de agitația specifică a acestora. Spații largi, panorame spectaculoase ale orașelor sau ale zonelor verzi și cele mai bune finisaje posibile: așa arata viața la ultimul etaj.

Ca un refugiu după o zi agitată, o cană de ceai sau un pahar de vin bun savurat pe veranda propriei case din fața lacului sau în grădina adormită în simfonia greierilor din pădurea din apropiere sună ca un vis accesibil doar celor dintr-o clasă socială obișnuită cu un stil de viață luxuriant. Așa și este, numai că împlinirea visului se face adesea cu un sacrificiu: îndepărtarea de punctele de interes ale orașului, fie că este vorba de clădiri de birouri sau de principalele zonele importante din punct de vedere cultural sau social.

Penthouse-ul reprezintă din acest punct de vedere soluția perfectă pentru cei care doresc sa aibă o oaza proprie de liniște în centrul metropolei. Considerat mai exclusivist decât majoritatea vilelor de lux datorita numărului redus al apartamentelor situate deasupra tuturor, penthouseul este cuvantul de ordine pentru panorama de vis, finisaje de calitate sau la statutul social la înălțime.

Profită acum de oferta cu 0% Comision a ansamblului rezidențial Belle Ville. Alege inteligent! 

Actualizat: 02 Octombrie 2017
COMENTARII