Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Căsuțele pe roți ale secolului XXI vin la Timisoara

12 Octombrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara si Eco Tiny House invită timişorenii pentru a sărbătorii împreună conceptul căsuțelor pe roți și trăitul sustenabil.

Vineri, 13 octombrie, începînd cu ora 9:00, pe platforma de lângă Biblioteca Universității Politehnica Timișoara vor fi expuse două modele de căsuțe gata de locuit, admirat și testat. Cele două modele sunt diferite ca design, dar ambele sunt prevăzute pentru locuit permanent fiind dotate cu bucătărie, living, baie, dormitor.

În acest concept al căsuțelor pe roți este vorba despre un curent al libertății și simplității pentru cei care își doresc să trăiască altfel, în căsuțe mobile, pe care le pot muta din oraș în oraș când își schimbă serviciul, ori când pleacă în concediu la munte sau la mare, sau atunci când se plictisesc de locul respectiv şi caută noul.

Echipa Eco Tiny House, din care face parte și o absolventă a Facultății de Construcții, va fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă ajuta să trăiți prima experiență tiny la maxim.

Sursa: banatuldeazi.ro

Actualizat: 12 Octombrie 2017
COMENTARII