Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
 

Exclusivitate - BELLE VILLE - Confort. Diversitate. Calitate.

   La jumatatea anului 2016 a fost demarata CONSTRUCTIA CELEI DE A TREIA ETAPE a ansamblului rezidential “Belle Ville”, un complex ce va cuprinde la final 7 corpuri de cladire cu destinatie de locuinte si o zona comerciala, adiacenta, cu acces direct din Calea Martirilor, cu obisnuitele magazine de proximitate atat de necesare unui trai confortabil.
Zona: Sud
Corales
Stadiu constructie: In constructie
Corales
Categorie: Apartamente / Garsoniere
Corales
Regim inaltime : P +8 E
Corales
Structura de rezistenta : caramida
Corales
Zidarie : caramida
Corales
Centrala proprie : Da
Corales
Ferestre cu geam termopan : Da
Corales
Finisaje: Gresie, Faianta, Parchet
Corales
Gaz : Da
Corales
 
Actualizat 03.02.2018
 
 
Descriere
 

GANDESTE  PE  TERMEN  LUNG! Nu doar interiorul conteaza!

Complexul rezidential “Belle Ville” este dezvoltat in zona intravilana de sud a orasului Timisoara, beneficiind de o locatie aerisita, la limita cartierului Braytim, o zona linistita de case.

Dispune de toate utilitatile necesare locuirii intr-un condominiu: cai de acces asfaltate, retea publica de apa-canal, electricitate si gaz.

Acces: 
Odata cu finalizarea la inceputul anului 2017 a investitiei de extindere la 4 benzi a Caii Martirillor, ansamblul va beneficia in mod direct de un acces si mai facil catre zona centrala a orasului.
In imediata apropriere (50 m), se afla statia de autobuz a Expresului 3, autobuz ce asigura accesul direct catre zona 0 a orasului.

Shopping:
Complexul este organizat astfel incat sa beneficezi si de atuurile proximitatii imediate a magazinelor, respectiv a unor spatii de servicii ce se vor amenaja in zona comerciala special dedicata in cadrul proiectului : supermarket, sala de sport, cafenea, magazine de amenajari si mobilare interioare, afterschool, locuri de joaca pentru copii. Totodata, au fost prevazute locuri de parcare suplimentare ce vor deservi cu dedicatie zona comerciala, in vederea facilitarii accesului la aceasta.
Zona ofera in acelasi timp alternative de shopping (Lidl – 900 m, respectiv 2 statii de autobuz, Carrefour – 1,7 km), petrecere a timpului liber ( Parcul Triade – 900 m, Parcul Padurice – 1300 m), gradinite, terenuri de sport (terenuri de tenis – 1.300 m).


ALEGE INTELIGENT! 

Ai la dispozitie 15 solutii locative menite sa satisfaca orice nevoi!

Asemeni primelor 2 etape ale proiectului, livrate in ultimii doi ani, si in cazul noilor locuinte s-a pastrat ideea crearii unui concept unitar, care prin arhitectura aleasa incearca sa-si impuna propria “personalitate”, adresandu-se celor atenti la detalii, pentru care prima impresie conteaza, celor ce apreciaza calitatea unui ansamblu coerent si stilat.

Ideea de spatiu este accentuata de inaltimea utila de 2,80 m a camerelor (fata de standardul uzitat de 2,50 m) si de dimensiunile generoase ale ferestrelor si usilor de balcon (inaltimea ferestrelor - intre 1,30 si 1,70 m, inaltimea usilor de balcon – 2,5 m).

Scopul principal urmarit pe parcursul proiectarii a fost acela de a oferi varietate imobiliara clientilor care doresc un apartament cochet, foarte bine compartimentat si confortabil, cu minime compromisuri impuse de dorinta de a oferi o locuinta noua, si in acelasi timp de calitate, ca reala alternativa la cele vechi, din cartierele de blocuri consacrate, in aceleasi conditii de suprafata si pret.

Etapa curenta presupune constructia a 3 CORPURI de cladire in regim de inaltime P+5+Er / P+6+2xEr. Cele 15 tipuri de apartamente disponibile, cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 mp si 125 mp, ofera o gama diversificata de compartimentari si suprafete, menite sa satisfaca nevoile atat de specifice fiecaruia. Pentru un confort sporit, apartamentele au fost prevazute cu balcoane spatioase (intre 15 si 25% din suprafata utila a locuintelor).

In plus, apartamentele tip penthouse de la ultimele 2 nivele au fost concepute astfel incat sa valorifice vederea de ansamblu asupra cartierului : zone vitrate generoase, cu vedere/acces din fiecare incapere spre terase cu suprafete de pana la 32 mp, ce permit inclusiv amenajarea unui zone de relaxare.

Locurile de parcare sunt organizate in incinta complexului, accesul auto asigurandu-se prin intermediul a 2 cai de acces automatizate.

Fiecare corp de cladire va fi dotat cu cate 2 LIFTURI electrice de ultima generatie, care sa asigure un trafic fluent in cadrul imobilului.


Detalii constructive si finisaje :
- structura si compartimentare : zidarie din caramida marca Porotherm (producator Wienerberger) si marca Ytong (producator Xella)
- izolatia exterioara : sistem termoizolant cu o grosime de 10 cm 
- tencuieli mecanizate (inclusiv tavanele)
- tamplarie exterioara : realizata din tamplarie pvc clasa A pentacamerala, nuanta alb/gri(exterior), sticla Climaguard cu argon, feronerie RotoNT, manere “Secustik” culoare alb/gri
- finisaje : usi interioare celulare, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare – toate dintr-o gama medie atent selectata pentru a satisface gusturi si exigente de calitate cat mai variate


Instalatii :
- acces imobil : interfon
(audio/video) cu cartela magnetica
- electrice : tablouri electrice cu sigurante automate, aparataj electric, curenti slabi pentru tv, internet, telefonie, videointerfon si prize multifunctionale
- sanitare : instalatii de alimentare cu curent si apa si evacuare apa pentru masina spalat haine si masina spalat vase
- termice :

- centrala termica proprie pe gaz in condesatie 24 kw si senzor de gaz. Centrala dispune de panou de control cu afisaj digital. Se asigura punerea in functiune la predarea apartamentului.
- sistem de DISTRIBUTIE pentru fiecare apartament care permite gestionarea individuala a fiecarui radiator
- alimentarile cu apa tur/retur la fiecare radiator direct din pardoseala (pentru o mai buna estetica)
- radiatoare dotate cu robineti cu cap termostat.

 
Corales
Vecinatati zona : .
- hipermarketuri aflate in imediata apropiere (magazin Lidl - 900 m - 2 statii de autobuz, magazin Carrefour - 1300 m)
- gradinite, clinici de specialitate (clinica de pediatrie dr. Boia)
- magazine de proximitate in cadrul complexului
.
Corales
Mijloace de transport in comun : 100 m distanta de statie de autobuz – Expres 3 – cu acces direct la zona 0
 
 
Apartamente in cadrul proiectului
Corales
Nr. camere Suprafata construita Pret Etaje disponibile Nr. balcoane Nr. bai       
Corales
3 84,00 m² 82.000 € Etaj 8 2 2   
Corales
3 84,00 m² 82.000 € Etaj 8 1 2   
Corales
               
Corales
 
 
Persoana de contact
 
Alexandru Suciu
Consultant imobiliar

Mobil: 0740637978
Telefon:0256.431.360
E-mail: office@corales.ro
Alexandru Suciu
 
 
 
 
Contacteaza prin email
 
 
Numele tau
 
Telefonul tau
 
Emailul tau
 
Mesajul tau
 

 
Anti-spam
Completeaza cu textul din imagine
Pariuri Online
 
 
 
 
 
Date de contact agentie
 
Corales
Adresa:
Str. Episcop Joseph Lonovici, Nr. 1, Et. 1, Timisoara, Timis.
Telefon: 0256.431.360