Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

"Casa din Padure", desemnata Casa anului 2014 - combinatia perfecta intre lux si salbaticie.

08 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Proiectul Rezidential "Casa din Padure" a fost desemnata Casa anului 2014 de catre Architectural Record. "Casa din Padure" poate fi admirata la baza muntilor Shawangunk, in Ulster, New York. Aceasta a fost proiectata de agentia William Reue Architecture si este absolut fascinanta, dupa cum reiese si din poze, nu-i asa?

Principalul obiectiv al acestei constructii a fost acela de a raspunde nevoilor clientului in materie de deconectare, oferind un refugiu perfect pentru a evada din viata cotidiana, departe de metropola New York-eza, fiind totodata, combinatia perfecta intre lux si salbaticie.

Pentru realizarea acestui proiect s-au folosit materiale de la furnizori locali, interiorul fiind inspirat de habitatul natural din jurul casei. Tonuri de maro, bej si gri aduc un plus de decor mobilierului, peretilor si podelei.

Luminozitatea este caracteristica principala a acestei case, fiind prezenta in living printr-un geam de sticla imens cu iesire pe terasa, oferind o priveliste spectaculoasa, care va imbie sa explorati labirintul de pomi care vi se arata. Privelistea pe care o are aceasta casa este de nedescris, lasand pe oricine fara cuvinte.

Noi, cu siguranta am evada macar pentru un sfarsit de saptamana intr-o astfel de casa.

Sursa: Freshome.com

Actualizat: 08 Mai 2014
COMENTARII