Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Zona industriala a Timisoarei aflata in plina expansiune

09 Decembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Zona industriala a Timisoarei este in plina expansiune, noi companii dezvoltandu-si afacerile in zona.

Prezenta deja cu o unitate la Timisoara, una dintre cele mai importante companii producatoare de contoare si software pentru acest domeniu va beneficia de o noua hala de productie de 7000 de metri patrati, in cadrul parcului logistic Timisoara Airport Park. Acordul va oferi spre inchiriere hala pentru o perioada de zece ani.

Compania Elster Rometrics, parte a Elster Group, unul dintre principalii producatori de contoare si software de specialitate pentru domeniul contoarelor de gaz, apa si electricitate, a semnat un acord de inchiriere pe zece ani cu fondul de investitii Globalworth, pentru o noua locatie de productie de 7000 de metri patrati. Conform contractului, noua locatie va fi finalizata in trimestrul al treilea al anului viitor. in contract mai este prevazuta si posibilitatea extinderii ulterioare a suprafetei de productie cu alti 4000 de metri patrati. Investitia totala initiala este apreciata la circa cinci milioane de euro.

Asa cum scriam intr-un articol precedent, Complexul Timisoara Airport Park este dezvoltat partial deja, impreuna cu cei de la Valeo, respectiv Continental, producatori in domeniul automotive, companiile având deja inchiriati sau pre-inchiriati, aproximativ 72.835 de metri patrati de spatiu industrial in acest complex. Valeo detine in proprietate 27.474 de metri patrati deja din 2011, iar Continental are preinchiriati alte 45.360 de metri patrati, spatiu ce va fi livrat in martie 2015.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 09 Decembrie 2014
COMENTARII