Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Zona Iosefin din Timisoara intr-o noua imagine, dupa reabilitare

01 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Lucrarile de imbunatatire a imaginii orasului nostru incep sa prinda contur. Zona Iosefin s-a schimbat complet la fata printr-un proiect pe bani europeni de peste 1 milion de euro. A fost deschisa circulatia pe strada Iancu Vacarescu spre Bega, unde se circula acum in ambele sensuri, au fost amenajate locuri de parcare pe locul fostelor hale ale pietei, s-au refacut trotuarele si s-au realizat piste pentru biciclisti. S-au montat deasemenea rastele pentru biciclete, banci si cosuri de gunoi, inclusiv o fantana, care schimba total imaginea de ansamblu a zonei.

Tronsonul de la Bulevardul Regele Carol I la Splaiul Tudor Vladimirescu a fost reabilitat printr-un proiect pe fonduri europene, la fel cum a fost refacuta si portiunea spre Bulevardul 16 Decembrie.

De acum soferii pot circula in ambele sensuri pe strada Vacarescu, spre si dinspre Podul Eroilor. Pe cate o banda pe sens, au fost amenajate locuri de parcare pe mijloc si pe lateral, in fata pietei a fost realizat un mic sens giratoriu, s-au refacut trotuarele si s-au reamenajat spatiile verzi. La intersectia cu Bulevardul Regele Carol I a fost construita o fantana arteziana, care nu este inca functionala.

Incetul cu incetul vom scapa de utilajele care ingreuneaza traficul si vor ramane in urma lor portiuni revitalizate, care vor da o imagine imbunatatita Timisoarei. Domeniul imobiliar cu siguranta va avea de castigat de pe urma acestor lucrari de reabilitare, ajutand la ridicarea nivelului zonelor in cauza.

Sursa foto&text: Tion.ro

Actualizat: 01 Aprilie 2014
COMENTARII