Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Zona Dambovita va fi reabilitata si va beneficia de un spatiu de agrement

30 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Zona Dambovita va fi reabilitata si va beneficia de un parc, care va da mai mult spre un spatiu de agrement, cu loc de joaca si terenuri de sport. Acest lucru se va realiza dupa ce reprezentantii primariei vor reusi sa asaneze Balta Lacului, aflata intre strazile Paul Constantinescu si Lacului. Balta a devenit un adevarat focar de infectie si se va turna peste ea pamantul de pe santierul Michelangelo si alte santiere din oras.

Balta insalubra care atrage tantarii si mizeria este un adevarat chin pentru oamenii din zona, spunea, in luna mai, viceprimarul Timisoarei, anuntand inceperea lucrarilor de acoperire a baltii. Dupa umplerea Baltii Lacului, reprezentantii municipalitatii vor incerca sa gaseasca bani pentru transformarea terenului intr-o zona de agrement.

“[...] Acum 2 luni am avut o sedinta a consiliului de cartier, acum 3 saptamani am inceput lucrarile de umplere. S-a permis unei firme sa duca la randul ei pamantul surplus in balta, pe langa Retim, Aquatim, Societatea de Drumuri Municipale samd. Si pamantul de la Michelangelo se va duce acolo, s-au dus pana acum camioane intregi de pamant, de exemplu cel rezultat din decaparea spatiilor dintre trotuare si carosabil de pe Calea Sagului”, a declarat, pentru OpiniaTimisoarei.ro, viceprimarul Dan Diaconu.

Sursa text: OpiniaTimisoarei.ro

Actualizat: 30 Iunie 2014
COMENTARII