Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Zece zile până când se dă în folosință o parte alternativă din centura Timișoarei

12 Octombrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Drumul este folositor în special celor care pleacă din Sânmihai, Utvin, ori Freidorf și vor să ajungă la Săcălaz, Ronaț sau Mehala, fără a sta la cozi interminabile în oraș.

Drumul de la Sânmihaiu Român la Săcălaz este parte a unei centuri alternative a Timișoarei pe care dorește să o realizeze Consiliul Județean Timiș. Centura alternativă ocolește Timișoara și ar urma să lege Calea Aradului (DN 69) de Sânandrei, va trece prin Dudeștii Noi, pentru ca mai apoi să meargă spre Săcălaz, apoi Sânmihaiu Român și în final să ajungă la Șag.

Conform reprezentanților Consiliului Județean Timiș, drumul poate fi dat în folosință în maxim zece zile. Mai sunt de făcut drumuri laterale și accese la case și acostamentul. În momentul de față, drumul este cu semnul interzis pe el, dar este circulabil.

Centura care se va forma în jurul Timișoarei din drumurile care leagă localitățile din jurul orașului va fi una destinată traficului ușor.

„Unele drumuri comunale trebuie să le preluăm, cel de la Sânandrei până în Calea Aradului. Vrem ca finalul să fie următorul: de la Calea Aradului şi până la Şag un singur drum de trafic uşor, e important să facem această menţiune pentru că trecem prin localităţi. Îmi este imposibil să stabilesc un termen pentru finalizarea acestui drum, pentru că nu depinde doar de consiliul judeţean prima etapă ca să preluăm aceste drumuri comunale. Este nevoie şi de hotărâri de consilii locale, dar până la începutul anului viitor tot ceea ce ţine de acte, de preluare de la consilii locale ar trebui să se întâmple şi eu consider că le putem face până la sfârşitul acestui an. Traseul drumului porneşte de la DN 69 Timişoara- Arad – Sânandrei – Dudeştii Noi – Săcălaz- Sânmihai – Şag. Acest drum ar face legătura din partea de Nord a oraşului pentru a permite accesul până în Sudul oraşului la Şag. Cred că e de folos ca şi trafic, mai ales că vom vorbi de trafic uşor”, spunea Sorin Grindeanu la mijlocul lunii septembrie.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 12 Octombrie 2016
COMENTARII