Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Vila desprinsa din basmele cu printi si printese chiar in inima Snagovului.

26 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 1 comentarii)

Cu siguranta nu suntem singurii care ne-am imaginat ca o astfel de vila exista doar in basmele cu printi si printese pe care le citeam cand eram mici. Insa, unii au luat aminte la tot ce au citit pe vremea copilariei si si-au creat propriul univers de basm.

Vila din imagini este amplasata pe malul lacului Snagov, pe un teren de 3.000 de metri patrati. Dispusa pe patru nivele, locuinta are o suprafata utila de 1.100 de metri patrati si este compusa din 18 camere, plus dependinte. Casa a fost construita in anul 2000, dar a trecut printr-un proces de renovare si reamenajare in 2009-2010.

Amenajarea interioara a vilei urmeaza coordonatele stilului baroc, intr-o maniera de inspiratie orientala – otomana, mai precis. Interioarele spatioase poarta semnul opulentei, al grandiosului, fapt vadit de „gustul” pentru ornamentatiile bogate – de la peretii impodobiti cu motive florale sau geometrice, pana la piesele de mobilier masive, in linii sinuoase, din lemn, aurite sau argintate si decorate cu motive sculptate. Paleta cromatica este, si ea, un semn al bunastarii: aceasta combina nuante intense de lemn si culori tari, derivate din rosu, cu tonuri metalice, precum auriu, argintiu si alamiu; inserarea non-culorilor (alb, negru, gri) confera o nota contemporana amenajarii.

Decoratiunile textile se disting prin „bogatia” materialelor – de la covoarele persane, la tapiserii si pana la draperiile aurii sau in tonuri rosiatice. Tablourile si oglinzile cu rame sculptate, in nuante metalice, candelabrele masive, precum si podelele lustruite, din lemn sau granit, cu insertii de alama, toate completeaza acest design de inspiratie orientala.

Sursa: Imobiliare.ro

Actualizat: 26 Septembrie 2014
COMENTARII
 
florea simona @ 2015-11-24
 
 
 
 
 
5 /5
 
Exact pe gustul meu. SUPERB