Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Vestul tarii, lider in materie de rentabilitate imobiliara, prin atragerea fondurilor straine.

06 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

La capitolul atragere de investitori straini, Bucurestiul si Vestul Tarii stau cat se poate de bine, previziunile pe termen mediu si lung fiind dintre cele mai bune, in acest moment. Odata deveniti cunoscuti la nivel european pentru calitatea serviciilor, mana de lucru buna si preturile practicate, vom putea intra pe radarele a tot mai multor companii interesate de a investi. De altfel, acest lucru se intampla deja, cu precadere in industria auto.

Marii jucatori din industria auto au catalogat Romania ca punct strategic pentru dezvoltarea afacerilor, motiv pentru care tot mai multe companii aleg sa isi deschida la noi puncte de lucru. Vestul tarii este una dintre cele mai cautate zone.

Aceasta zona are drept puternic avantaj apropierea de Europa Centrala si de Vest, care este cea mai importanta piata de export a Romaniei. Infrastructura si disponibilitatea unei forte de munca bine pregatita sunt alte atuu-uri cu care ne putem lauda. 

Acest trend s-a accentuat si datorita faptului ca birocratia nu mai este un impediment, autoritatile locale fiind proactive in a atrage marile afaceri in zona lor. Spatiul de cumparat sau inchiriat este intr-o permanenta expansiune, iar preturile sunt atractive.Obtinerea unui credit mai este inca problematica, dar tocmai de aceea, cele mai multe proiecte viitoare vor fi construite pe baza unor pre-contracte.

In primul trimestru al acestui an s-au inchiriat aproximativ 48.000 mp de spatii industriale. Jumatate din acest total este constituita de cerea noua, iîn timp ce restul e format din renegocieri si innoiri. Bucuresti, Deva, Arad, Timisoara si Cluj sunt cele mai cautate zone de catre investitori.

Sursa: imopedia.ro

Actualizat: 06 Iunie 2014
COMENTARII