Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Vești bune pentru șoferii Timișoreni

19 Mai 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Șoferii vor putea să ocolească strada Popa Șapcă și pe noua arteră de circulație aflată în curs de amenajare, care face legătura între Bd. Antenei și intersecția Demetriade cu Baader.

În urmă cu aproape două săptămâni, primarul Timișoarei spunea că nu există rute alternative pentru Popa Șapcă, deși în luna iunie a anului trecut anunța că va fi amenajată o stradă nouă, prin fața magazinului de bricolaj din zonă.

Lucrările au început în cele din urmă, iar șoferii ar putea folosi noul drum în aproximativ două săptămâni, susține Nicolae Robu. A fost turnat deja primul strat de asfalt.

Vă reamintim, nu se mai poate circula cu mașina pe strada Popa Șapcă și prin pasajul cu același nume până în 15 septembrie.

Lățimea carosabilului pe strada Popa Șapcă va avea 14 metri, tot acolo urmând să fie amenajate și 47 de locuri de parcare, în spațiile existente între copaci și stâlpi. Va fi amenajată și intersecția străzii Aristide Demetriade cu Popa Șapcă și Bd. Antenei. Lățimea străzii Demetriade nu se modifică, însă în intersecție va fi amenajată o a treia bandă de circulație, pentru viraj la stânga. Bd. Antenei, cuprins între str. Aristide Demetriade și sensul giratoriu între Calea Sever Bocu și Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu, va avea tot patru benzi de circulație. Proiectul prevede și asigurarea legăturii Bd. Antenei cu Inelul II, printr-un sens giratoriu reamenajat. Se vor amenaja și aici trotuare și piste pentru bicicliști.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 19 Mai 2017
COMENTARII