Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Unde pot timișorenii aprinde focul pentru gratar?

13 Aprilie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

A venit vremea frumoasă, se încălzește pe zi ce trece, iar lumea începe să iese chiar și la un grătar. Iarba verde îi cheamă pe mulți la aer curat, mai ales că vin zile libere.

Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, atrage atenția cetățenilor din județ că desfășurarea activităților de picnic este permisă doar în: zonele special amenajate pentru activitățile de picnic – adică zonele aparținând domeniului public ori privat al statului și/sau al unităților administrativ-teritoriale, dotate cu utilități și facilități pentru desfășurarea activităților de picnic și în care aprinderea focului este permisă; zonele indicate pentru activitățile de picnic – zonele indicate în planurile de zonificare ale parcurilor aflate în intravilanul localităților, precum și zonele limitrofe pădurilor situate în intravilanul localităților, în care sunt permise activități de picnic, cu excepția aprinderii focului.

Pasionatul de grătare, la pachet cu iarba verde și voie bună are și obligații. Conform articolului 7 din Legea nr.54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, persoanele fizice au următoarele obligații click aici

Nerespectarea obligațiilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 la 5000 lei conform legii mai sus menționate.

Sursă: tion.ro

Actualizat: 13 Aprilie 2017
COMENTARII