Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Un proiect pe cale sa revolutioneze consumul de apa din baie: e-Shower, dispozitivul care transforma apa in aer si reduce consumul cu 70%

14 Septembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Inovatia in domeniul reducerii consumului si risipei de apa continua, cel putin asta ne propune o echipa de ingineri care a prezentat o solutie cu adevarat revolutionara in ceea ce priveste confortul, protejarea mediului inconjurator, precum si reducerea costului cu apa curenta din locuinta.
 
O echipa de ingineri a lucrat in ultimele luni la dezvoltarea e-Shower, o revolutie tehnologica, o inovatie care propune sa fie chiar mai eficienta si practica.

Sub sloganul “Save water, save energy, save money”(Salveaza apa, redu consumul de energie si fa economii), inginerii de origine australiana isi propun sa aduca solutie care sa opreasca pierderile masive de apa cu care tarile dezvoltate se confrunta.

Cata apa s-ar putea economisi anual si cum se traduce acest lucru in bani
Conform unor date referitoare la consumul de apa din SUA, fiecare proprietar al unei locuinte consuma, in medie, annual, aproximativ 80.000 de litri de apa, utilizarea solutiei propuse de e-Shower urmand sa aduca economii anuale de 400 de dolari.

O solutie foarte eficienta este utilizarea acestui concept in salile de fitness. De exemplu, din calculele inginerilor australieni, o sala de fitness cu aproximativ 5.000 de membri consuma in medie 4,5 milioane de litri anual, ceea ce se traduce in aproximativ 22.000 de dolari in economii.

Un dispozitiv usor de instalat: fara gauri, fara instalator!
Inginerii australieni sustin ca solutia e-Shower este foarte usor de instalat si extrem de intuitiva si se poate monta in cel mult 3 minute. e-Shower se ataseaza cu usurinta de cordonul de la dus si este functional in orice tara din lume si nici nu trebuie sa renunti la vechiul sistem de dus din baie.

Inginerii australieni care au proiectat e-Shower sustin ca pentru a monta solutia de economisire a apei nu este nevoie de instalator si nici de gauri in pereti.

O alternativa sanatoasa
Inginerii australieni sustin ca exista sisteme de economisire care transforma pur si simplu apa in abur, proces care nu face altceva decat sa transforme clorul in interiorul suportului de dus care pot patrunde in interiorul porilor. Potrivit acestora, e-Shower lucreaza pe baza unui filtru compact care este dovedit sa inlature pana la 99% dintre produsele chimice, clorul, precum si alte impuritati care se gasesc in apa de la dus.

Mai mult, inginerii sustin ca e-Shower a fost testat in conditii speciale in bazele aeriene ale fortelor militare din Australia si au descoperit ca para de dus nu retine nicio bacterie care, in mod normal, se gaseste pe majoritatea acestor dispozitive.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 14 Septembrie 2015
COMENTARII