Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Un nou credit in lei cu o dobanda fixa de 5,65% pe toata durata creditului pentru modernizarea, consolidarea locuintei

10 Septembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

BCR Locuinte, una dintre cele doua banci specializate pe nisa de economisire-creditare in domeniul locativ, lanseaza pe piata un credit in lei cu o dobanda fixa de 5,65% pe toata perioada de derulare a creditului. Finantarea este destinata pentru activitatile de modernizare, reabilitate, consolidare, extindere locuinta sau constructie locuinta.

Valoarea maxima a creditului este de 400.000 de lei (echivalentul a 90.000 euro), iar cea minima de 22.000 de lei. Perioada pentru care se acorda creditul este de 15 ani, banca acceptand pana la trei coplatitori interni si/sau externi.

Reprezentantii bancii spun ca pentru obtinerea acestui tip de finantare, clientii nu sunt conditionati de semnarea unui contract de economisire-creditare.

Avansul in cazul creditelor care au ca destinatie modernizarea, reabilitarea, extinderea si consolidarea, este de 0% in cazul creditelor mai mici de 88.000 lei si de 20% in cazul creditelor mai mari de 88.000 lei. Pentru creditele care au ca destinatie constructia, avansul este de 25% din valoare de piata.

Sursa: zf.ro

Actualizat: 10 Septembrie 2015
COMENTARII