Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Un mini-oras de 10.000 mp amenajat de Teamnet

10 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un spatiu de birouri de 10.000 mp, cu 50 de sali de sedinta, insule de relaxare si sali de mese care te duc cu gandul la restaurantele din oras, asa arata noul sediu central al Teamnet din proiectul de birouri Green Gate, aflat in zona piata Chirigiu din Capitala.

Sediul companiei Teamnet arata precum un micro-oras, la intrare vezi indicatoare care te indruma, o data intrat te poti delecta cu opere de arta ale unor tineri artisti, in fata ai un sir tentant de canapele care se intind de-a lungul culoarelor, iar daca esti atent zaresti in stanga o sala de mese, replica a unui restaurant din centrul istoric al Bucurestiului.

„Suntem in prezent cel mai mare chirias al Green Gate, cu o suprafata totala a birourilor Teamnet de 10.000 de metri patrati”, spun oficialii companiei pentru Wall-Street.ro. Dincolo de dimensiuni, sediul in care lucreaza peste 600 de angajati este un spatiu in care se pune accentul pe colaborare si creativitate. Sediul Teamnet abunda in spatii de relaxare, are amenajat un spatiu amplu de joaca cu mese de biliard, fosball si ping pong si include bucatarii la fiecare etaj si terase.


„Dispunem de peste 50 de sali de meeting in noul sediu central. Cele mai multe dintre acestea se afla la etajul 7, insa fiecare departament dispune de sali de meeting dedicate. Aceste spatii au fost gandite pentru a facilita comunicarea atat intre echipe, cat si cu clientii si colaboratorii nostri”, au completat oficialii Teamnet. Statiile de lucru sunt preponderent situate in spatii open space. „Ne dorim sa incurajam colaborarea intre echipe, tocmai de aceea am pus acces pe spatiile open space”, au spus reprezentantii companiei.


Despre designul noului sediu, oficialii companiei spun ca in amenajare, principalul lucru pe care l-au urmarit a fost „acela de a fi reprezentativ pentru ceea ce suntem si ceea ce facem. Astfel, fiecare element face parte din identitatea noastra sau face trimitere catre industriile in care activam”.

Astfel, spre exemplu, fiecarui etaj ii revine o zona geografica din teritoriul pe care compania il acopera prin serviciile oferite. Etajului 7 ii corespunde Romania. Bucataria poarta numele capitalei si reproduce un restaurant cunoscut din centrul vechi, in timp ce spatiile de intalnire sunt denumite pornind de la principalele resedinte de judet. Etajului 8 ii corespund Orientul Mijlociu, Asia si Nordul Africii, etajului 9 ii corespund tarile Balcanice si Republica Moldova, iar etajul 10 este reprezentativ pentru Uniunea Europeana.„Un alt exemplu este inglobarea de elemente reale din activitatea companiilor sau departmentelor. Sala de board este poate cea mai spectaculoasa, prin folosirea unor elemente reale, cum ar fi UAV-ul Hirrus, tavanul luminat cu cerul senin sau elementele ce compun tablourile laterale”, au mai spus oficialii Teamnet.

Grupul Teamnet include: Teamnet International - integrare IT&C, Teamnet Daedalus - furnizor de tehnologie medicala, un joint venture cu compania Daedalus din Italia, Teamnet Engineering - furnizor de solutii de automatizare a sistemelor de management al deseurilor, a apelor uzate - si Teamnet Ymens - furnizor de solutii cloud. Teamnet International, parte din grupul Teamnet, este una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune conform topului anul al Deloitte.

Sursa text&foto: Wall-Street.ro

Actualizat: 10 Iunie 2014
COMENTARII