Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Un castel pentru printii si printesele zilelor noastre.

11 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Mobilierul masiv da o nota de decor rustic, care se deosebeste prin eleganta si bun gust. Este recomandat sa existe o simbioza perfecta intre proiectul realizat de arhitect si materialele folosite pentru transformarea acestuia in realitate, insa astfel de cazuri sunt destul de rare.

Un exemplu de imobil care se deosebeste atat prin arhitectura, cat si prin amenajare este o vina din Cluj-Napoca, situata intr-o zona de vile noi. Casa este structurata pe demisol, parter, un etaj si mansarda si dispune de o suprafata utila de 550 de metri patrați, plus 550 de metri patrati de teren. Spatiul locativ este compartimentat in 8 camere (living, dining si sase dormitoare), cinci bai, doua bucatarii si spatții anexe (crama, camera centralei). In curtea casei sunt plantati pomi fructiferi si vita de vie.

Locuinta a fost finalizata in anul 2008, arhitectura sa evocand imaginea unui castel in miniatura. Proprietatea se remarca prin materialele deosebite folosite atat la exterior, cat si la amenajarea interiorului. Tamplaria exterioara este realizata din larice siberian (un lemn recunoscut pentru durabilitatea sa), iar zidurile sunt finisate cu piatra naturala. La interior, se disting usile din cires, parchetul din stejar stratificat, mobila de bucatarie din lemn de cires masiv sau mobila din dormitorul matrimonial, realizata din lemn de nuc.

La capitolul amenajare, mobilierul si dotarile contemporane se impletesc cu aerul rustic dat de abundenta lemnului masiv si piesele clasice. Orientarea spre stilul modern este vizibila in special in zonele sociale ale casei (living, dining, bucatarie), in vreme ce designul dormitoarelor exprima ideea de „vechi”. Baile sunt concepute ca o oaza moderna – si eleganta – de relaxare.

Sursa text & foto: Imobiliare.ro

Actualizat: 11 Aprilie 2014
COMENTARII