Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Un birou la umbra unui copac.

30 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca v-ati prezenta la un interviu si vi s-ar spune ca va trebui sa va desfasurati activitatea intr-un copac, cum ati reactiona? Ei bine, nu este vorba despre orice copac, ci despre un copac in centrul unei cladiri de birouri, cu forme jucause, flori si fluturi. Asa arata sediul Secom, companie specializata in importul si distributia suplimentelor naturale.

Biroul Secom este unul vesel si plin de energie, iar cei 44 de angajati care lucreaza in sediul din Tunari au parte de lumina naturala din belsug, natura “la purtator” si elemente decorative jucause.

Cladirea are 2 etaje a companiei, gazduieste spatii de birouri, dar este si un concept store, cu o forma circulara, care imbratiseaza un copac care se inalta in centrul scarilor de metal, spatiul beneficiaza astfel de foarte multa lumina naturala.


Design-ul sediului este unul proaspat, motivational pentru staff-ul tanar, iar reprezentantii companiei au fost foarte implicati in design – de la alegerea produselor pana la finisaje. Culorile predominante sunt gri si verde, parte din branding-ul companiei, cu accente de albastru.In cladirea Secom, fiecare departament isi desfasoara activitatea intr-un birou separat, iar in cadrul acestuia exista un open space pentru persoanele din zona de executie si un birou dedicat coordonatorului de departament. In birourile din Tunari exista doua sali de sedinta formale si o sala informala.

Momentan angajatii se pot relaxa in cafetaria din sediul Secom, insa compania planuieste ca atunci cand va extinde cladirea sa aiba si un spatiu dedicat relaxarii.
 

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 30 Mai 2014
COMENTARII