Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Trenduri de Crăciun 2016 - home deco

05 Decembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

În fiecare an trendurile de Crăciun sunt semnalate la târgurile importante, ca mai apoi să le regăsim și în marile magazine. Iată decorațiunile și culorile pe care le propun specialiștii pentru zilele festive ale finalului de an.

STRĂLUCIRI METALICE DE AUR ȘI CUPRU.

Vedetele sezonului sunt combinațiile frumoase de decorațiuni metalice cu finisaje elegante, care merg excelent combinate cu alb. Iar pentru o tușă mai caldă, alăturăm și decorațiunile din lemn natur sau cu finisaje antichizate.

CULORI ÎNDRĂZNEȚE DE MOV ȘI ROZ.

Pornind de la nuanța verde a bradului, ne putem gândi la mov ca o nuanță asortată, dar și la rozuri, unele pudrate, pastelate, mai puțin stridente. Adăugând puțin roșu, vitalizăm atât movul, cât și rozul, dar mai ales verdele bradului.

IRIZAȚII ARGINTII.

Pentru o atmosferă clară de iarnă, una puțin mai rece, dar elegantă, sunt recomandate combinații de alb cu argintiu sau crom. O nuanță de contrast, dar tot rece, cum ar fi cele de albastru va amplifica senzația de iarnă. Pentru a îmblânzi decorul, putem apela la accesorii din blană artificială, care imprimă și senzația de confort.

ROȘU TRADIȚIONAL.

Dacă ne este greu să ne închipuim Crăciunul fără decorațiunile clasice în nuanțe de roșu, nu trebuie să ne dăm bătăi de cap, pentru că acestea sunt mereu în trend. Pe lângă obiectele și aranjamentele tradiționale putem adăuga verde și albastru, precum și ornamente ce ne duc cu gândul la natură – conuri de brad, mere, nuci, dar și animăluțe asociate cu ideea sărbătorilor de la iarnă de la reni, la urși, și chiar la oițele reprezentate în tablourile biblice.

Dar care e secretul să avem un brad la modă și să fie potrivit decorului nostru de acasă? Specialiștii ne recomandă alegerea unei teme de decorare, adică să avem propria poveste exemplificată în bradul nostru. Spre exemplu, putem alege o temă inspirată de copilărie. Dacă avem deja un brad artificial verde și ne place trendul clasic, în loc de decorațiuni precum globurile roșii, putem folosi mici jucării de pluș, mașinuțe sau bicilete (obiecte inspirate din pasiunile noastre), ori acadele (dacă ne plac dulciurile ori culorile), totul pentru a crea un brad mai vesel mai jucăuș. Practic, secretul este ca bradul să reprezinte una dintre poveștile, pasiunile sau preocupările noastre ori ale familiei.

Indiferent cum alegem să ne decorăm bradul nu trebuie uitată simbolistica lui, adică ce sărbătorim cu adevărat de Crăciun este plăcut să alegem decorațiunile, nu doar ca să fie asortate între ele, ci ca să ne aducă aminte și de semnificația creștină, sărbătorirea familiei. Trendurile sunt trecătoare, dar emoțiile, pe care le trăim cu fiecare Crăciun sunt cu adevărat speciale, vă dorim multă inspirație!

Sursă: adelaparvu.com

Actualizat: 05 Decembrie 2016
COMENTARII