Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Trend-urile in 2015 in materie de decoratii din lemn

27 Iulie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca ar fi sa vorbim despre curentul reintoarcerii la esential oglindit in designul interior, atunci acesta s-ar traduce prin dominatia duetului alb-negru, pigmentat cu tonuri de gri, si prin abundenta lemnului, corect dozat in compozitii de maxima functionalitate.

Lemnul, valorificat prin contrast

Fundalul alb este suportul ideal pentru o amenajare minimalista, pigmentata cu accente negre, pentru contrast. in acest context, interventia lemnului indulceste impactul puternic al culorilor diametral opuse.


Nuante de gri jucate si lemn

Mizeaza pe textura, elemente din lemn si o gama de tonuri gri, pentru o atmosfera ce aminteste de caldura anilor ’60. Patternurile contrastante sau ton pe ton imprima dinamism, iar lemnul creeaza un ambient primitor.

Magia negrului

Folosirea negrului pentru un perete sau un colt de camera confera o nota de dramatism. Pe perete au fost montate rafturi subtiri, pentru a nu distruge impactul estetic. Parchetul in nuanta lemnului natur lumineaza spatiul, iar ramele ferestrelor si boaseria sunt albe, contrastand cu peretii negri.

Atmosfera calma

Zona de lectura este mentinuta intr-un registru calm. Daybedurile si covorul pufos au fost alese in aceeasi nuanta eleganta de gri. Interesanta este alaturarea dintre materiale reci si calde: peretele iese in evidenta prin contrastul dintre placile ceramice cu aspect industrial si panourile din lemn.

Sursa: Casa-gradina.ro

Actualizat: 27 Iulie 2015
COMENTARII