Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Transforma-ti baia intr-un adevarat paradis.

09 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Se spune ca in baie ne petrecem o buna parte din viata noastra, tocmai de aceea, cu totii ne dorim sa il transformam intr-un mic paradis luxuriant. Pentru a avea insa parte de o oaza de eleganta si relaxare, trebuie sa investesti ceva bani. Ce trebuie sa stiti insa, este ca uneori, micile accente fac diferenta, si pot transforma totul intr-un spatiu luminos si elegant.

Mai jos, va invitam sa vedeti cateva idei prin care, foarte simplu si cu putin efort financiar, va veti putea transforma baia.

Spuneam ca micile detalii conteaza. Ei bine, mai jos vedeti cum simpla aranjare a prosoapelor poate sa faca minuni, din punct de vedere vizual. O simpla floare va transforma baia intr-o ambianta placuta si inmiresmata.

Nu va fie teama de culori atunci cand va redecorati baia. Indrazniti sa va jucati cu combinatiile de culori. Rezultatele va vor uimi.

Uneori, o simpla oglinda aleasa bine, poate schimba totul in baie. Nu este nevoie de a investi multi bani pentru a obtine un obiect de decor minimalist.

Jucati-va cu accentele de culoare atunci cand doriti o schimbare rapida. Daca aveti o baie foarte simpla, recurgeti la un sablon de culoare dar, atentie insa, sa alegeti accente de design similare.

Cand doriti sa creati o atmosfera romantica, sau inmiresmata, lavanda este un aliat de nadejde. O legatura de lavanda, pusa deasupra, la dus, va inmiresma incaperea de fiecare data cand veti face baie, deoarece aburii vor emana mirosul lavandei in toata incaperea.

Sursa: freshome.com

Actualizat: 09 Iunie 2014
COMENTARII