Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisorenii ar putea beneficia de un skateparc de jumatate de milion de euro

04 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Tot vedem in filme cum sunt parcuri intregi pentru pasionatii de skateboard, care se bucura de acest sport, existand multe competitii in acest sens. Suntem convinsa ca si in Timisoara sunt destui pasionati de acest sport, insa nu au loc unde sa se antreneze, unde sa se desfasoare. Public ar avea cu siguranta in cazul unor competii de acest gen, Timisorenii fiind mai tot timpul deschisi la astfel de activitati.

Avem o veste buna insa, deoarece, Consiliul Local Timisoara a aprobat in sfarsit studiul de fezabilitate pentru noul skatepark, promis de ani buni pasionatilor de sporturi extreme. Noua pista de skateboard ar urma sa fie amenajata in Parcul Central, unde a mai existat pe vremuri asa ceva. Valoarea investitiei este estimata la aproape 2.308.000 lei, deci peste 520.000 de euro.

Dupa lungi discutii legate de modul in care ar urma sa arate noul skatepark si dupa ce firma tocmita de primarie sa realizeze documentatiile necesare in vederea demararii investitiei a fost amenintata cu rezilierea contractului, consilierii locali au aprobat in sfarsit, vineri, studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv.

Proiectul se va realiza pe o suprafata de 1.500 de metri patrati din Parcul Central, cu acces de pe bulevardul Republicii.

Directorul Directiei de Mediu estimeaza ca executia propriu-zisa ar putea incepe anul acesta.
Reprezentantii Primariei Timisoara au luat decizia de a pune lacatul pe terenul de skate care exista inainte in Parcul Central in anul 2008, oficialii municipalitatii motivand la vremea respectiva ca echipamentele de acolo sunt vechi, ca nu mai prezinta siguranta pentru impatimitii sporturilor extreme si ca nu isi pot asuma riscul producerii unor accidente.

Administratia orasului a promis, inca de atunci, un nou parc de skateboard. Speram sa il si vedem finalizat cat de curand.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 04 August 2014
COMENTARII