Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara va avea in curand un nou Mall – Timisoara Plaza

22 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Desi aflata in reorganizare judiciara, compania Plaza Centers, controlata de Mordechay Zisser, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Israel, are in plan sa mearga mai departe cu proiectul sau – acela de a dezvolta un nou Mall la Timisoara.

Planurile companiei sunt de a incepe anul acesta, sau cel mai tarziu anul viitor, constructia pentru Timisoara Plaza.

„In plus, Plaza a continuat cu studiile de fezabilitate, planificare si autorizare pentru proiectul Timisoara Plaza, care va avea o suprafata comerciala inchiriabila de 38.000 mp, dar si pentru proiectul Cina din Bucureşti. La Timisoara Plaza, constructia este programata sa inceapa la sfarsitul acestui an, cu termen de finalizare in 2016. Proiectul comercial si de birouri Cina din Bucuresti va avea o suprafata inchiriabila de 4.800 mp si este de asteptat sa fie finalizat in perioada 2015-2016", se arata in anuntul companiei remis Bursei de la Londra si citat de Economica.net.
Investitia anuntată in urma cu patru ani pentru mallul din Timisoara fost de 50 de milioane de euro. Valoarea de piata a terenului si a proiectului in 2012 era de 11.000.000, in 2013 coborand la 10.825.00.

Compania este inregistrata in Olanda si este cotata la bursa de la Londra si Varsovia. Pe data de 18 noiembrie 2013, Plaza Centers a demarat procedurile de reorganizare la Tribunalul din Amsterdam si a depus un plan de restructurare. In conformitate cu procedurile de reorganizare olandeze, Tribunalul a numit un administrator care sa gestioneze afacerile companiei, mentinand totusi si management-ul existent.

Plaza Centers a fost controlata pana de curand de Mordechay Zisser, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Israel prin firma Elbit Imaging, care mai detine pe piata locala si hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

Actualizat: 22 Martie 2014
COMENTARII