Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara se reinnoieste cu un nou parc pentru prichindei, pe strada Dunarea.

09 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timisoara incepe sa arate din ce in ce mai bine, in ciuda zecilor de santiere deschise. Incet, incet, unele santiere se inchid, lasand in urma lor un oras reinventat. Cei mici, se pot declara norocosi, daca locuiesc in apropiere de strada Dunarea. Tobogane, leagan cuib de pasare, rotativa, teren de baschet cu tartan, mese pentru tenis de masa, groapa de nisip. De asta au parte prichindeii care merg la joaca in spatiul inaugurat marti de primarul Nicolae Robu pe strada Dunarea.

Reprezentantii primariei au investit 120.000 de lei, adica putin peste 27.000 de euro pentru amenajarea vechiului loc de joaca de 1.500 metri patrati. Mai multi angajati ai Primariei Timisoara, in frunte cu primarul Nicolae Robu si cu seful Directiei de Mediu, Adrian Bere, au mers sa inaugureze locul de joaca.

Potrivit celor din primarie, in spatiu a fost amplasat un leagan cuib de pasare de tip “Eibe”, o jucarie pe arc Eibe, doua cumpene de tip Sebes, o rotativa Sebes, o groapa de nisip, “precum si un panou de afisaj cu instructiunile de folosire pentru echipamentele de joaca, dar si unul privind programul de functionare”.

“De asemenea, au fost reparate si vopsite toate echipamentele de joaca si mobilierul urban existent. A fost marita suprafata terenului de baschet la aproximativ 85 mp, s-a turnat un strat de beton si peste acesta tartan. S-a turnat, de asemenea, o suprafata amortizoare din tartan sub echipamente, inclusiv la aterizarile de pe complexul de tobogane Sebes”, mai transmit reprezentantii primariei pentru OpiniaTimisoarei.ro.

Spatiul a fost imprejmuit cu un gard de aproape 90 de metri pentru a-i proteja pe cei mici si a-i linisti pe cei mari.

Sursa text & foto: OpiniaTimisoarei.ro

Actualizat: 09 Iulie 2014
COMENTARII