Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara isi inmulteste spatiile de parcare. O parcare nou nouta, supravegheata video, a fost de curand inaugurata.

23 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti un loc de parcare in Timisoara, mai ales in orele de varf si pe arterele intens circulate. Dar, totusi, reprezentatii primariei ne-au pregatit o surpriza. Are 26 de locuri, este prevazuta cu bariera si se afla nu departe de centrul orasului. Mai mult, a fost amenajata intr-o zona in care se gaseste si una dintre cele mai importante piete agro-alimentare ale Timisoarei. Da, este vorba despre o noua parcare in Timisoara.

Este o parcare cu plata amenajata de Regia de Transport Local chiar in curtea ei. Aceasta se gaseste in spatiul pe care RATT il are pe bulevardul Take Ionescu, vizavi de depoul de tramvaie, la doar doi pasi de Piata Badea Cartan.

Parcarea este supravegheata video.

Soferii care vor alege sa isi lase aici masinile sunt insa buni de plata. O ora de parcare costa 2 lei, iar banii adunati vor ajunge in buzunarul RATT.

“Am cerut RATT sa amenajeze o parcare, constatand ca e o foarte mare criza de locuri de parcare in vecinatatea Pietei Badea Cartan. Va fi o parcare cu taxa, e cu bariera, spatiul e supravecheat video. Tariful e de 2 lei pe ora, ca tarif unic. E pe partea cu Badea Cartan. E in curtea RATT si e amenajata de RATT. Sunt 26 de locuri de parcare si 2 pentru persoane cu handicap. Daca nu aveam aceste 26 de locuri inseamna ca aceste 26 de masini ar fi stat insiruite in zona si asa aglomerata a Pietei Badea Cartan“, a declarat primarul Nicolae Robu.

Sursa: Opiniatimisoarei.ro

Actualizat: 23 Iulie 2014
COMENTARII