Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara in haine noi de la toamna: graffiti va fi indepartat de pe fatadele cladirilor

17 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Procesul de imbracare in haine noi a orasului nostru continua cu un nou proiect. Cladirile, podurile si monumentele Timisoarei vor fi curatate de graffiti incepand din aceasta toamna, si anume, cele care se afla in proprietatea primariei.

Municipalitatea va derula aceasta operatiune printr-o firma privata, autoritatile locale fiind dispuse sa plateasca aproape 100.000 de euro pentru astfel de lucrari in urmatorii 2 ani.

Vor fi indepartate inscrisurile si desenele de pe fatadele imobilelor, de pe monumente, poduri si alte obiective, iar autoritatile locale spun ca apoi vor fi aplicate si anumite solutii de protectie pe suprafetele curatate.

Sunt vizate obiectivele publice, pentru ca sunt singurele asupra carora se poate interveni, cum ar fi: cladiri, poduri, monumente care se afla in proprietatea primariei. Se estimeaza ca in luna septembrie vor incepe lucrarile.

Timisorenii sunt obligati, printr-o hotarâre de consiliu local – HCL 371 din 2007 modificata si completata -, sa indeparteze inscrisurile si desenele de pe fatadele cladirilor, riscand amenzi in caz contrar si autorii ”operelor” pot fi sanctionati.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 17 August 2014
COMENTARII