Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara continua sa se reinventeze. Noi garaje vor fi demolate.

11 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu pasi mici, dar siguri, Timisoara continua procesul de schimbare la fata. Garajele inestetice si unele chiar ilegale, vor fi demolate, rand pe rand. Pana acum s-au desfiintat doar cele de pe strada Dr. Aurel Paunescu-Podeanu, din zona stadionului, dar reprezentantii primariei sunt hotarati sa le darame pe toate. Urmeaza cele de pe strada Orion, din cartierul Soarelui. Pentru a scapa de toate garajele, este nevoie de proiecte de reamenajare a zonelor respective si bani pentru lucrari.

„[...] Daca vrem un oras civilizat, atunci trebuie ca in locul garajelor sa avem in cartiere amenajari frumoase, locuri de joaca, spatii de odihna, spatii verzi si, desigur, masinile sa fie parcate in locuri curate, sa nu mai avem noroi, sa nu mai avem praf, sa avem in schimb vegetatie care sa ne creeze si o imagine mai placuta, sa ne dea un aer mai bun. Sunt foarte multe garaje, nici nu as putea sa va garantez ca cifra pe care am primit-o de la aparatul primariei este corecta. Se zice ca ar fi circa 8.000 de garaje in oras. Se pare ca batem toate recordurile, nu am auzit sa mai fie un numar asa de mare de garaje in orase comparabile cu Timisoara“, a declarat, marti, Robu.

Pana acum au fost desfiintate doar garajele de pe strada Dr. Aurel Paunescu-Podeanu, iar acolo n-au fost probleme pentru ca proprietarii si le-au daramat singuri majoritatea. Urmeaza cele de pe strada Orion, din cartierul Soarelui, spune Robu, unde oamenii nu s-au aratat dispusi sa renunte atat de usor la respectivele constructii.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 11 Iunie 2014
COMENTARII