Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara a adus cea mai mare tranzactie de industrial din ultimii 5 ani.

07 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timisoara a adus cea mai mare tranzactie de industrial din ultimii 5 ani, prin decizia omului de afaceri Ioannis Papalekas de a achizitiona cu 18 milioane de euro proiectul Timisoara Airport Park.

‚Äč

Acesta va investi 17 milioane de euro pentru extindere in parcul logistic Timisoara Airport Park (TAP), un parc industrial localizat in zona de nord a Timisoarei, in apropiere de Aeroportul Traian Vuia. TAP este dezvoltat partial, avand drept chiriasi companiile Valeo, cu operatiuni in domeniul auto si Continental, care au inchiriat sau preinchiriat pana acum spatii totalizand 72.835 metri patrati, ambele avand optiunea de a dezvolta facilitati aditionale in proiect.

In cazul unor extinderi, parcul ar putea ajunge la 113.340 metri patrati, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de acest gen din Romania. Valeo ocupa 27.474 metri patrati in proiect, iar Continental a preinchiriat spatii totalizand 45.361 metri patrati, care urmeaza sa fie livrate in martie 2015.

Valoarea totala a investitiei este estimata la 35 milioane de euro, din care 18 milioane de euro, reprezinta pretul de achizitie, urmand ca restul banilor sa fie utilizati pentru dezvoltarea urmatoarelor faze ale proiectului. Finalizarea tranzactiei se va realiza in urmatoarele saptamani.

Tranzactia poate fi considerata un reper in piata, intrucat va duce la cresterea interesului investitional pe segmentul industrial, pe fondul cresterii importantei acordate acestui tip de proprietati in portofoliile de investitii si a extinderii investitorilor specializati catre regiunea noastra.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 07 August 2014
COMENTARII