Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara Startup Hub - birouri corporate creative

09 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 1 comentarii)

In materie de birouri corporate, nici Timisoara nu se lasa mai prejos, si exceleaza in idei inovative si spatii de lucru inedite, create pentru angajati.

Timisoara Startup Hub are o suprafata de 325 de mp si poate oferi 37 de desk-uri/locuri de munca permanente intr-o configuratie open floor. Unde am putea intalni un astfel de spatiu de birou, daca nu in City Business Centre, cladirile de clasa A, cu care se mandreste Timisoara. Timisoara Startup Hub este un proiect initiat de Ovidiu Sandor si coordonat de Radu Ticiu.

"Incurajam destul de mult conceptul de open floor deoarece creste foarte multe interactivitatea si schimbul de idei, ceea ce, intr-un mediu creativ si cu oameni implicati in businessuri din industrii inovative (cu precadere IT, dar targetam de asemenea design sau, de ce nu marketing?) poate duce la nasterea de noi idei si oportunitati de explorat. Sunt prevazute, totusi, si spatii relativ izolate pentru discutii in grupuri mici de 2-8 persoane, de tipul unor cabine, colorate si echipate cu canapele si masute. Exista si o mini-sala de sedinte, separata de restul spatiului prin pereti din elemente de mobilier", a declarat Ovidiu Sandor pentru Wall-Street.ro.

Timisoara Startup Hub este situat in Cladirea D (inaugurata in noiembrie 2012) din cadrul City Business Centre. Startup Hub a fost deschis in iarna lui 2012. In prezent, in Startup Hub functioneaza permanent un numar de 7 startup-uri, in care sunt implicate circa 12 persoane. Saptamanal, Startup Hubul organizeaza activitati indreptate in special catre comunitatile de IT din Timisoara care aduna zeci, uneori sute de participanti.

Pe langa spatiile informale de intalnire din interiorul Hubului, pot fi utilizate in conditii preferentiale salile de sedinte de 18-20 de locuri, respectiv salile de conferinte de 40-220 de locuri.


Startup Hub este un spatiu de co-working in care au loc frecvent si evenimente ale ecosistemului antreprenorial tehnic din Timisoara. Din decembrie 2012 au avut loc circa 25 de evenimente organizate sau co-organizate de catre Startup Hub, acesta fiind deja general recunoscut ca si centru al ecosistemului.

Sursa text & foto: Wall-street.ro

Actualizat: 09 Mai 2014
COMENTARII
 
Razvan @ 2014-05-14
 
 
 
 
 
5 /5
 
test