Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timișorenii primesc maxim 5 tuia de persoană pentru pet-urile reciclate

14 Decembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Succesul unuia dintre cele mai interesante proiecte eco, cel prin care recipientele pet se vor putea schimba contra unui pomişor tuia, a depăşit aşteptările organizatorilor. Interesul timişorenilor pentru schimbul „verde” i-a pus pe organizatori să ia o serie de măsuri.

Timişorenii sunt dornici să fie eco. Ei au răspuns provocării lansate de cei de la Eco Club, de a schimba pet-urile pe care le-au golit contra unui pomişor tuia, doar că interesul pentru acest proiect a depăşit succesul estimat de organizatorii campaniei. Dat fiind numărul mare de solicitări raportat la stocul limitat de 1.000 de bucăţi tuia, a faptului că târgul eco Flex Eco Fair a atras un interes peste aşteptări, fiind foarte bine primit de cetăţenii de toate vârstele şi a faptului că organizatorii îşi propun ca mesajul să fie apreciat de cât mai multe persoane, se vor oferi maxim 5 tuia la o persoană care provine din aceeaşi instituţie, şcoală, casă, firmă etc.

Scopul proiectului Flex Eco Fair este de educaţie ecologică, prin conştientizarea că un deşeu de PET se aplatizează înainte de a fi aruncat la tomberon, container, sac.

Oamenii vor înţelege că trebuie să facă un efort şi să colecteze PET-uri pentru a veni mai apoi la târg să primească la schimb un arbust tuia în ghiveci, care ulterior să fie plantat în gospodăria beneficiarului (când vremea permite).

Proiectul a fost inițiat de către ECO CLUB Timişoara în parteneriat cu Flex Foundation.

Târgul eco va avea loc sâmbătă, 18 decembrie, în Piaţa Unirii, între orele 11 şi 15

Sursa: tion.ro

Actualizat: 14 Decembrie 2016
COMENTARII