Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timișoara va avea "autostradă" pentru biciclete

20 Ianuarie 2020
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timișoara va avea o „autostradă” pentru biciclete de 17,5 kilometri și maximum 4 metri lățime, care va costa peste 4 milioane de euro. Municipalitatea caută un proiectant care să facă studiul de prefezabilitate pentru autostrada pentru biciclete din Timișoara care va tăia orașul de la est la vest și de la nord la sud.

Nu va fi doar o autostrada, ci două. Pe de o parte va traversa orașul de la est la vest, iar pe de altă parte de la nord la sud. „Benzile pentru biciclete ar urma să fie construite separat de fluxul de trafic auto, oferind condiții de siguranță utilizatorilor. Caracteristicile, parametrii și datele tehnice specifice vor fi identificate de către proiectant în urma elaborării documentației tehnico-economice.”, se arată în documentația PMT.

Specialiștii din primărie spun că vor să schimbe, prin cele două autostrăzi, tipul de mobilitate.

Pistele care se vor crea se vor întinde de la nord la sud pe 8 kilometri și de la est la vest pe aproape 9,5 kilometri. Adică 17,5 kilometri cu piste de cel mult patru metri lățime, ceea ce înseamnă că lucrările ar putea costa peste 4 milioane de euro.

Sursa : tion.ro

 

Actualizat: 20 Ianuarie 2020
COMENTARII