Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timișoara în topul celor mai sigure orașe din România

31 Ianuarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un studiu complex privind siguranța oraselor și cartierelor din România, bazat pe evaluările acordate de localnici zonelor în care locuiesc atestă că Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranță din țară, clasamentul continuând cu Brașov, Cluj, Sibiu, Sfântul Gheorghe și Timișoara.

Studiul început în toamna anului 2016 și finalizat în luna ianuarie 2017 are printre criteriile de evaluare următoarele: costul general al vieții, accesul la instituțiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, curățenia și zgomotul din mediul urban, spațiile verzi, situația transportului public sau accesul la instituțiile educaționale.

Orașele care au primit cele mai mari note la capitolul siguranță sunt cele cu un produs intern brut ridicat. De asemenea, primele locuri sunt ocupate de orașe cu un numar mare de locuitori, de peste 300.000, și cu o rata a somajului scăzută (sub 4%). Pe de altă parte, cele mai nesigure orașe sunt cele care au sub 100.000 de locuitori și o rată a șomajului ridicată, de peste 8% (Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacau, Călarași, Târgoviște, urmate de Vaslui, Piatra Neamț, Galați și Reșița).

Infograficul de mai jos prezintă cele mai sigure orașe, regiuni și cartiere din România.

 

Sursa: storia.ro

Actualizat: 31 Ianuarie 2017
COMENTARII