Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Teaha Consulting - cand iti desfasori activitatea profesionala intr-o galerie de arta

28 Noiembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Compania Teaha Management Consulting si-a relocat sediul in septembrie 2014 din birourile din incinta Mariott, in cladirea de birouri Green Gate, din Bucuresti, si au facut o treaba nemaipomenita. Imaginati-va ca mergeti zilnic sa vizitati o galerie de arta si nu biroul unde va petreceti toata ziua.

Suprafata noului birou este de 830 mp, incluzand spatiul de depozitare, iar aici isi desfasoara activitatea 42 de persoane, intr-o atmosfera demna de o galerie de arta. Peretii sunt tapetati cu opere de arta, iar in birou se incearca dezvoltarea unei culturi “verzi”, in linie cu specificatiile cladirii de birouri.

Ambianta din birou imbina armonios avansul tehnologic al cladirii cu atmosfera clasica data de o adevarata expozitie, marca artistului plastic Gheorghe Gogescu.

Mutarea companiei a fost determinata de nevoia unui spatiu mai amplu, dar si de un spatiu mai modern. Salile de sedinta au pereti mobili si astfel poate fi creata o sala de conferinta de 70 persoane ideala si pentru gazduirea evenimentelor companiei.

Teaha Management Consulting,a fost infiintata in 1997. Firma este afiliata mgi, una dintre cele mai mari aliante internationale pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala, iar Teaha este coordonatorul zonei est-europene a acestei aliante.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 28 Noiembrie 2014
COMENTARII