Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Tapetul care da efect de caramida si piatra naturala in caminul tau.

20 Noiembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu totii adoram cand intram in casele cu un decor vintage, unde se vede caramida, sau o combinatie de caramida cu stilul rustic, deoarece, contrastele se atrag, nu-i asa? Daca vi se pare scump sau imposibil sa decorati peretii cu caramida adevarata, in zilele noastre orice efect este posibil cu ajutorul .... tapetului.

Tapetul poate imita perfect caramida si piatra naturala, iar efectul nu este cu nimic mai prejos decat in cazul unor pereti veritabili realizati din caramida si piatra naturala. Tapetul este o solutie extrem de practica pentru casa. Este versatil, poate contura si personaliza decorul, poate innobila o camera sau o poate transforma radical. Secretul este sa alegi solutia potrivita, in acord cu stilul casei, sa alegi un tapet de calitate si sa il lipesti corect.

Caramida si piatra naturala

Caramida si piatra naturala sunt materiale foarte interesante pentru decoratiunile interioare. Daca uneori face eforturi pentru a ascunde zidurile de caramida, alteori acestea sunt solutii decorative excelente. O solutie excelenta, practica, calda si foarte simpla pentru a avea pereti de caramida sau piatra naturala sunt imitatiile cu tapet. Daca este un tapet calitativ cu greu se poate face diferenta intre real si imitatie.

Pentru efecte perfecte din punct de vedere decorativ peretele trebuie bine netezit, curatat, iar modelul de tapet ales trebuie sa fie in acord cu stilul general din camera si cu viziunea de ansamblu pentru camera respectiva. Un alt mare avantaj pe care il are imitatia cu tapet pentru caramida si piatra naturala este ca poate fi folosita in mai multe camere din casa. Acest tapet se potriveste foarte bine pentru camera de zi, hol, bucatarie, dar este bine venit si in dormitor. Un singur perete din caramida si piatra naturala este suficient pentru a schimba aspectul intregii incaperi. in dormitor, in sufragerie sau in camera de zi se poate folosi acest finisaj pe toti cei patru pereti daca se decoreaza cu caramida alba. Cel mai adesea, peretele cu zidarie alba se foloseste ca fundal, in dreptul caruia se amplaseaza fie un televizor, o canapea, sau patul daca este vorba de dormitor.

Caramida si piatra naturala

Nu folosi niciodata mai multe tipuri de tapet decorativ cu imitatii de caramida si piatra naturala, in aceeasi incapere si nici solutii diferite pentru camere diferite. Alege un singur model de tapet si imbraca selectiv unul doi peretii din camera de zi, dormitor si bucatarie. Vei realiza continuitate, vei da personalitate si un stil personal camerelor si casei, in general.

Caramida si piatra naturala

Combinatia de caramida cu materiale naturale, precum lemnul sau piatra chiar daca folosesti tapet, se potriveste pentru toate stilurile de mobilier – de la cel clasic, la cel modern. in privinta textilelor, motive etnice, geometrice sau tribale sunt cele mai bune alegeri, dar nu trebuie exclus nici un fel de imprimeu atâta vreme cât este in acord cu stilul general si se completeaza cu aspectul peretilor.

Aveti atat de multe modele la indemana, incat tot ce trebuie sa faceti este sa fiti creativi si sa cautati solutia optima pentru caminul vostru.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 20 Noiembrie 2015
COMENTARII