Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Târgul de Paște se deschide duminică

21 Martie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timișoara se pregătește de sărbătorile pascale. A început deja montarea căsuțelor pentru cea de-a zecea ediție a Târgului de Paște. Vor fi 50 la număr, anunță reprezentanții primăriei, pline de ornamente pentru sărbători, cozonaci, flori, icoane, produse handmade și, desigur, nelipsiții colaci secuiești.

Potrivit reprezentanților Casei de Cultură, pe platoul din fața Operei Române vor fi înghesuite toate căsuțele. Trecătorii vor putea cumpăra ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade și ornamente de sezon. Pe platoul din Piața Victoriei va fi amplasat un cuib cu ouă colorate, dar fără iepurași vii, precum și decorațiuni specifice sărbătorilor pascale. Nu pot lipsi celebrii colaci secuiești, care vor fi comercializați la nouă căsuțe, din totalul de 50, dar nici mezelurile tradiționale. De data aceasta, parcarea de la Modex rămâne deschisă șoferilor, pentru că Târgul de Paște nu are și o zonă pentru mâncare.

Cei mai mici dintre timișoreni sunt așteptați și anul acesta la Atelierul Iepurașului, unde vor putea învăța să încondeieze ouă, să picteze ceramică și să exerseze la roata olarului. Totodată, ei se vor putea da și într-un carusel. Cea de-a zecea ediție a Târgului de Paște își deschide porțile duminică, 26 martie, de la ora 17, în acordurile Orchestrei Timișoara Big Band. Târgul va fi deschis până în 18 aprilie.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 21 Martie 2017
COMENTARII