Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Strada Podeanu din Timisoara, eliberata de garaje.

23 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Garajele din tabla de pe strada Podeanu, aflate in apropiere de Baza 2 a Politehnicii, au fost demolate.
Proprietarii au fost rugati sa le demoleze ei insisi, ocazie cu care Primarul le-a multumit acestora ca s-au conformat cu aceasta solicitare. Strada va fi extinsa la patru benzi iar lucrarile de reamenajare ar putea incepe in cel mult doua luni de zile. In perioada urmatoare, toate garajele de tabla care se afla pe domeniul public vor fi demolate, pentru a se incepe lucrarile de extindere, strada Orion fiind urmatoarea pe lista, dupa Podeanu. Planul contine lucrari de extindere a strazilor, realizare de trotuare, piste de biciclete si se vor planta pomi.

Nici zona centrala a orasului nu va ramane cu garajele pe spatiul public, urmand in prima faza sa fie demolate doar cele din tabla. Prin acest demers, imaginea de ansamblu a cartierelor va fi vizibil imbunatatita, demna de un oras European. 
Chiar daca abia s-a inceput demolarea garajelor, insusi Primarul Nicolae Robu, a tinut sa mentioneze faptul ca imaginea strazii este total alta. Pana se va inainta cu lucrarile, se va pietrui o zona pentru ca oamenii sa isi poata parca masinile, a declarat Edilul, citat de OradeTimis.ro.

Asteptam cu interes sa vedem finalizate lucrarile, fapt care se va resimti in rezidentialul Timisorean.

Sursa foto: oradetimis.ro

Actualizat: 23 Martie 2014
COMENTARII