Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Strada Mareșal Constantin Prezan se extinde la 4 benzi.

06 Iulie 2020
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

De astăzi, 6 iulie, începe șantierul. Strada Mareșal Constantin Prezan se va moderniza și se va extinde la 4 benzi. Lucrările vor dura mai bine de un an.

Primăria Timișoara a semnat încă din 14 mai contractul cu câștigătoarea licitației pentru „modernizarea și extinderea la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan (Lidia) – Venus”. Astăzi, 6 iulie, va fi predat amplasamentul, iar constructorul se va apuca de treabă.

Potrivit celor din primărie, va fi închisă circulația pe un tronson din fosta str. Lidia, între Calea Martirilor și bulevardul Sudului. Se începe cu lucrările la rețelele de utilități, astfel că se va săpa pe bucata ce leagă Calea Martirilor de str. Uranus. Troleibuzele de pe linia 15 vor avea alt traseu, urmând să întoarcă pe Girocului, la sensul de ieșire din oraș.

Strada Mareșal Constantin Prezan va fi lărgită la patru benzi de la Calea Martirilor până la str. Venus, iar de acolo până la intersecția AEM va avea două benzi. Conform celor din primărie, se va circula doar pe două benzi, urmând ca primele să fie folosite drept parcare.

Proiectul cuprinde și două sensuri giratorii noi, reamenajarea intersecției cu Bd. Sudului, a intersecției cu Calea Urseni și str. Venus, dar și amenajarea trotuarelor, a pistelor de biciclete, a locurilor de parcare și a spațiilor verzi. Va fi extinsă și rețeaua de troleibuz și se va lucra și la rețelele edilitare. Investiția se face cu bani din bugetul local, iar durata contractului este de 16 luni.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 06 Iulie 2020
COMENTARII