Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Străzi noi în zona centrală a Timișoarei

11 Februarie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Creste numărul străzilor din Timișoara. Chiar dacă am fost obișnuiți cu tot mai multe pietonale, acum se vor construi două noi artere rutiere. Acestea vor lega zonele Oituz – Popa Șapcă – Calea Aradului. Licitația a fost lansată.

Sectorul vizat este situat în zona centrală a municipiului Timișoara, în interiorul careului format din străzile Oituz și Popa Șapcă, respectiv Penitenciar și zona de blocuri de pe Calea Aradului. Obiectivul principal al investiției îi constitue realizarea a două străzi, inclusiv utilitățile aferente acestora, care vor deservi clădirile existente și viitoare de pe platforma noului Campus Universitar Oituz. O stradă parcurge terenul pe direcția est – vest, racordându-se pe partea estică la strada Popa Șapcă, iar la partea vestică la strada Intrarea Doinei (strada 1) cu o lungime de 276 de metri. A doua stradă este amplasată pe direcția nord – sud racordându-se la sud la strada Oituz, iar a nord la Strada 1 (strada 2), cu o lungime de 169 de metri.

Costul investiției se ridică la 3,2 milioane de lei. Firma care va câștiga contractul are doar 6 luni la dispoziție pentru a realiza cele două străzi. Cei interesați pot depune oferte până în 19 martie 2019, ora 15.00.

Sursa : banatulazi.ro

Actualizat: 11 Februarie 2019
COMENTARII