Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Stilurile anului 2015 in materie de amenajare a Bucatariei!

23 Iulie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Orice bucatarie trebuie sa indeplineasca mai multe criterii:

  • sa fie functionala,
  • atent organizata,
  • sa aiba si un design primitor,
  • sa fie confortabila.

In 2015, sunt in tendinte trei stiluri de amenajare a bucatariei: rustic, vintage si clasic.

De cele mai multe ori, bucataria este cea care reuneste toti membrii familiei in aceeasi incapere. Cu un important rol in fiecare camin, bucataria trebuie sa fie functionala si cu un design placut, dar sa si reflecte personalitatea proprietarului, la fel ca si restul locuintei. in reviste, toate stilurile de amenajare par atractive, insa specialistii ne recomanda sa alegem accesoriile decorative care ni se potrivesc, nu pe cele „la moda”.

Stilurile rustic, vintage si clasic au fost declarate inca de la inceputul anului reprezentantive pentru amenajarile din 2015, insa, pentru a reda complet specificul acestor stiluri in zona bucatariei, alegerea corecta a micilor decoratiuni este esentiala, sfatuiesc specialistii.

Stilul clasic

Aflat permanent in tendinte, stilul clasic ramane unul dintre cele mai cautate de catre romani, spun specialistii. Caracterizata de culori calde si linistite (castaniu, cafea cu lapte, culoarea untului, etc.) bucataria clasica poate fi accesorizata atat cu elemente decorative imprumutate din alte incaperi, cat si cu unele specifice unei bucatarii.

Stilul rustic

Culori temperate, naturale - stilul rustic este caracterizat de caldura si intimitate. Lemnul este cel mai recomandat material pentru mobilier, ce poate fi inspirat din piesele traditionale romanesti, mediteraneene, nordice, britanice, etc. Corpurile suspendate au geamuri si diverse lucraturi, iar electrocasnicele trebuie sa fie atent mascate, intrucat se incadreaza cu greu in intregul peisaj.

Stilul vintage

Caracterizat prin mobilier in culori deschise, usor antichizat, stilul vintage este inspirat din moda specifica perioadei 1920-1950. Culorile pastelate sunt cele mai potrivite pentru acest stil, preferat, in general, de catre doamne si domnisoare. Totodata, trebuie facuta cu atentie includerea electrocasnicelor intr-o astfel de bucatarie - oferta de aparatura cu aspect vintage nu este foarte bogata, insa s-a mai diversificat in ultimii ani.  

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 23 Iulie 2015
COMENTARII