Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Statul a distribuit bancilor fondurile pentru noua etapa a programului Prima Casa. Cine a primit cea mai mare "felie"?

30 August 2013
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

S-a luat decizia cu privire la distribuirea noilor sume rezultate din suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa. BCR a primit din nou cea mai mare cota din acesti bani, pe baza activitatii anterioare in cadrul acestui program.
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), a atribuit bancilor fondurile suplimentare de 1.2 miliarde de lei alocate pentru acordarea de credite Prima Casa exclusiv in moneda nationala. Banca Comerciala Romana (BCR) a primit si acum cel mai mare plafon, respectiv 220 de milioane de lei.Din această sumă, 70 de milioane de lei vor fi destinate achiziționării locuințelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), au precizat oficialii băncii într-un comunicat. De asemenea reprezentantii BCR se arata optimiști cu privire la popularitatea creditelor în lei, estimând că vor utiliza cea mai mare parte a plafonului acordat de către stat până la finalul anului 2013.

Dobanda creditelor este variabila, formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă de 2,3% pentru clienții care își încasează salariul într-un cont BCR și una de 2,5% pentru cei care nu își încasează salariul într-un cont BCR.Astfel, pentru un credit de 160.000 lei (echivalentul a aproape 36.000 de euro), pe o perioadă de 30 de ani, rata lunară s-ar ridica în acest moment la 1.045 de lei (în cazul unui client care își primește salariul într-un cont BCR).
 

sursa : www.imobiliare.ro

Actualizat: 30 August 2013
COMENTARII