Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Spune DA, pereților colorați!

20 Iulie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Este adevărat că pereții colorați nu sunt prima variantă pentru oricine. Majoritatea preferă culorile neutre, discrete sau chiar albul atunci când vine vorba de acoperirea pereților. Când aducem în discuție pereții colorați nu ne referim neapărat ca trebuie să aplicați culoare pe toți pereții unei încăperi, fiind suficientă și tratarea unui singur perete respectând aceasta regulă.

Primul motiv în alegerea pereților colorați este legat de punctul de interes care se creează într-o încăpere. Mai exact, prin simpla zugrăvire, acoperire cu tapet, panouri de lemn sau decorative, material textil a unui singur perete în fața căruia se poziționează canapeaua, patul din dormitor, masa din dining sau unul din obiectele sanitare prezente în baie, se obține un efect deosebit cu un strop de culoare

Al doilea motiv pentru care ar trebui sa spunem DA pereților colorați se raportează la nota dramatică pe care o primește amenajarea. Cu cât nuanța culorii alese este mai intensă, cu atât crește dramatismul amenajării. Dacă alegeți într-o astfel de încăpere mobilier, textile și obiecte decorative în culori deschise contrastul obținut va fi unul puternic. În cazul în care preferați ca piesele folosite în decor să contrasteze cu culoarea pereților, veți aduce un plus de dinamism amenajării prin infuzia de culori alese.

Modul în care culorile ne influențează starea, reprezintă cel de-al treilea motiv pentru care ar trebui să alegi varianta pereților colorați în casa ta. Un exemplu ar fi utilizarea culorii albastre în dormitor, deoarece aceasta culoare asigură un somn liniștit. În cazul în care dorești o bucătărie albastră sau cu accente de albastru, ar fi bine sa știi că această culoare suprimă pofta de mâncare, la polul opus clasându-se culoarea roșie, care sporeste apetitul.

Dacă ești o persoană care iubește culorile, fa-le loc în ce doze dorești tu, în casa si viața ta!

Sursa: casamea.ro

Actualizat: 20 Iulie 2017
COMENTARII