Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Spatiul ideal de locuit pentru un burlac

13 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 2 comentarii)

Burlacii sunt un segment aparte, mai ales daca discutam de domni, iar aici ne referim strict in materie de decorarea apartamentului. Cand intri in casa unui barbat care este burlac, observi acest aspect de indata, doar acordand putina atentie design-ului. Cum puteti identifica lipsa unei amprente feminine in stilul de decorare al apartamentului? Foarte simplu. 

Barbatii vor alege de cele mai multe ori accente de alb-negru, metal, totul intr-un ton simplu si cat se poate de masculin. Ce va atrage atentia vizitatorilor este geometria cu care un burlac isi decoreaza apartamentul, liniile drepte care marcheaza existenta unui tipar, care se transpune intr-un ritm alert, marcand o parte din viata burlacului.

Apartamentul ales de noi este creatia unui studio polonez, Kasia Orwat, care iau diverse proiecte, dintre cele mai provocatoare pentru ei, si le transforma intr-o oaza de eleganta si rafinament, perfecte pentru un burlac.

Agentia a ales sa mearga pe un stil minimalist, caruia nu ii lipseste insa eleganta, data de tonurile de gri in linii drepte, cu mici accente de galben si verde, care dau o personalitate aparte locuintei.

Nu lipseste pata de culoare nici din dormitor, tocmai pentru a accentua si scoate in evidenta tonurile masculine. Veti simti de indata ca va aflati in caminul unui burlac.

Sursa text & foto: Freshome.com

Actualizat: 13 Mai 2014
COMENTARII
 
Marius @ 2014-05-15
 
 
 
 
 
5 /5
 
Mi-as dori si eu un astfel de apartament
 
 
 
Alina @ 2014-05-15
 
 
 
 
 
1 /5
 
Interesant design.