Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Soluții de depozitare simple pentru dormitoare mici

27 Februarie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Multe dintre persoanele care locuiesc la bloc se confruntă cu problema unui dormitor prea mic, care vine cu provocări în ceea ce privește depozitarea. Există însă câteva soluții care pot salva situația, iar astăzi îți vor prezenta câteva dintre cele mai simplu de pus în practică.

Alege inteligent mobila, optează pentru un pat cu cutii de depozitare pentru așternuturi, pături, pilote și perne, noptiere cu sertare încăpătoare și un șifonier suficient de înalt, în care să încapă cât mai multe haine.

 

 

Profită de spațiile moarte, fiecare centimetru contează, iar ușa este un spațiu de depozitare pe care multe persoane îl ignoră. Nu trebuie decât să fixezi deasupra ușii un cuier și ai obținut un loc perfect pentru genți, ghiozdane sau eșarfe.

Gândește pe verticală, acesta este un truc care funcționează perfect în orice cameră din casă. Folosește etajere pentru a maximiza spațiul de depozitare: poți așeza aici cărți, figurine, coșuri cu diferite obiecte de care nu ai nevoie des, odorizant de cameră sau ghivece cu flori.

Depozitare prin artă, în loc să ții bijuteriile într-un sertar, transformă-le într-un obiect decorativ. De exemplu, le poți prinde în interiorul unei rame foto.

Polițele pentru fotografii te pot salva. O poliță pentru fotografii are o dimensiune redusă, deci o poți fixa aproape pe orice perete din dormitor, fără a-ți fi teamă că te vei lovi de ea. Poți așeza aici parfumuri, farduri, obiecte decorative, bijuterii, odorizante de cameră sau jucării de mici dimensiuni.

Sursa : casa-gradina.ro

Actualizat: 27 Februarie 2018
COMENTARII