Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Situatia dosarului de garantare Prima Casa poate fi urmarita online pentru a vedea daca a fost aprobat sau respins.

16 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Veste buna pentru cei care acceseaza un credit Prima Casa. De acum inainte, clientii pot afla rapid cand solicitarile lor sunt transmise catre FNGCIMM, cand intra in lucru, dar si cand sunt aprobate (sau respinse).

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a lansat de curand o aplicatie online prin care cei care au solicitat garantii prin intermediul programului Prima Casa pot urmari, in timp real, situatia aprobarii dosarului.

„Prin aceasta aplicatie, FNGCIMM va transmite informatiile respective rapid si transparent, venind in intampinarea asteptarilor clientilor. Nu in ultimul rand, se va imbunataĊ£i relatia cu bancile partenere ale FNGCIMM in programul «Prima Casa»”, au declarat reprezentantii Fondului.

Pentru a afla detalii despre situatia cererii de garantare, clientul trebuie sa intre pe site-ul oficial al FNGCIMM, apoi sa selecteze optiunea „Stare solicitare” din sectiunea Prima Casa (vezi aici), dupa care urmeaza completarea unui formular cu urmatoarele informatii:

  • banca la care a fost depus dosarul,
  • numele, prenumele,
  • data nasterii titularului de credit,
  • tipul imobilului si judeĊ£ul in care se afla acesta.

Aplicatia consemneaza momentul in care dosarul este transmis de la banca creditoare catre FNGCIMM, momentul in care este preluat si intra in lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum si momentul in care contractul semnat este transmis bancii.

Sursa: Imobiliare.ro

Actualizat: 17 Iulie 2014
COMENTARII