Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Situația actuală a chriilor în Timișoara

30 August 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Anul universitar se apropie, vânătoarea de chirii a început deja. Doar câteva zile ne mai despart de începutul lunii septembrie, însă căutarea celor mai bune chirii este în plină desfășurare.

În cele de mai jos, îți prezentăm situația actuală a chiriilor din Timișoara după o nouă analiză facută de cei de la imobiliare.ro asupra acestui segment de piață, utilă tuturor categoriilor de clienți, indiferent de buget. Prezentarea ia în calcul prețurile medii solicitate pentru apartamentele cu una, două și trei camere în vara acestui an.

Comparativ cu Bucureștiul, Clujul și Iașul pretențiile proprietarilor din Timișoara sunt vizibil mai temperate. Astfel, cele mai scumpe garsoniere sunt cele din Bogdăneștilor (294 de euro pe lună), Bălcescu (223 de euro pe lună) și Take Ionescu (220 de euro pe lună); cele mai accesibile zone sunt însă Ghirodei (88 de euro pe lună), Plopi (110 euro pe lună) și Elisabetin (130 de euro pe lună).

Pentru apartamentele cu două camere, cele mai mari prețuri sunt solicitate în zonele Piața Victoriei (470 de euro pe lună), Piața Unirii (450 de euro pe lună) și Medicină (400 de euro pe lună), iar cele mai mici în Brâncoveanu (159 de euro pe lună), Ronat (175 de euro pe lună) și Iosefin (195 de euro pe lună).

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere, cele mai scumpe proprietăți pot fi găsite în zonele Piața Victoriei (500 de euro pe lună), Take Ionescu (486 de euro pe lună) și Dorobanți (480 de euro pe lună), iar cele mai ieftine în Șagului (247 de euro pe lună), UMT (250 de euro pe lună) și Dacia (262 de euro pe lună).

Sursa: imobiliare.ro


 

Actualizat: 30 August 2017
COMENTARII