Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Singura piscina suspendata din lume, construita din sticla transparenta, rezervata exclusiv locatarilor

22 August 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Londra va avea un nou simbol – orasul se va mandri cu singura piscina suspendata din lume, asemanatoare unui acvariu urias, atarnat la 35 de metri de sol. Sky Pool va uni doua blocuri din cartierul londonez Nine Elms, in care pretul apartamentelor incepe de la 600.000 lire sterline. Rezervata exclusiv locatarilor, piscina va fi construita din sticla transparenta.

Spectaculoasa atat ca imagine, cat si ca realizare, piscina va lega doua cladiri rezidentiale din complexul Embassy Gardens, din cartierul Nine Elms, din sudul Londrei.

Asemanatoare unui acvariu urias sau unui pod neconventional, piscina de sticla este una dintre multele facilitati de care vor beneficia proprietarii apartamentelor din noul complex rezidential, in care cea mai mica dintre locuinte are un pret ce depaseste 600.000 lire sterline (respectiv peste 840.000 euro).

Unica in lume, Sky Pool va avea o lungime de 25 metri, o latime de 5 metri si o adancime de 3 metri. Sticla din care va fi construita va avea o grosime de 25 centimetri

Cu priveliste catre Palatul Westminster si catre London Eye, piscina va fi rezervata exclusiv locatarilor. La aceeasi inaltime vor exista si o platforma, un bar, o zona de stat la soare si un spa.
Amplasat in proximitatea ambasadei SUA din Londra, complexul Embassy Gardens va avea 2.000 unitati rezidentiale, a caror vanzare va incepe din luna septembrie a acestui an. Complexul va include si spatii comerciale, de birouri si de relaxare, precum si un hotel.


Sursa: Imopedia.ro

 

Actualizat: 22 August 2015
COMENTARII