Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Sfaturi esențiale pentru amenajarea unei case noi

22 Ianuarie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Atunci când începi amenajarea unei case noi, totul trebuie să decurgă după o strategie care să îmbine perfect necesitățile reale ale familiei, cu dorințele de amenajare și culorile care îți plac sau sunt potrivite. Cu alte cuvinte trebuie să găsești o unitate coloristică, un stil de amenajare care să fie adaptat pentru toată casa. Practic nu cumperi covorul din camera de zi înainte de a alege parchetul și nici nu fixezi cada în baie, înainte de a pune gresia.

Alegerea parchetului, gresiei, faiantei, a obiectelor sanitare si pozitionarea corecta a luminii generale si ambientale.

Daca ai un proiect creat de un designer specializat pentru decorarile si amenajarile interioare, atunci este mai usor. Culoarile parchetului trebuie sa fie in acord cu cele ale lemnariei folosite pentru usi si ferestre, iar lumina si amplasarea corpurilor de iluminat trebuie sa tina seama de detalii tehnice (cabluri, prize, spoturi luminoase).

Un parchet de calitate, o gresie, o faianta va scutesc de multe neplaceri care pot aparea in timp. In plus tine minte ca o vorba trae sanatoasa spune ca suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine…

Un alt aspect la care este bine sa va ganditi este alegerea obiectelor sanitare si robinetilor. Fixati un buget, apoi achizitionati varianta cea mai buna din punct de vedere calitate-pret, din magazinele specializate.

Nu trebuie facut rabat, indiferent daca va mutati la casa ori apartament, la calitatea produselor somnului.

Crearea unui ambient unitar, ca stil si confort.

Este bine sa tineti cont de iluminatul natural al spatiului si orientarea cardinala. Cand un apartament este intunecos, alegeti pentru amenajare parchetul, gresia, faianta, in tonuri deschise, calde, iar pentru mobilier ganditi-va la un echilibru intre nuantele inchise cu cele deschise.

Puteti folosi tonuri de galben, ca si accente, verde deschis, portocaliu. Spre exemplu, la draperie, canapea, mic mobilier “de accent”, va puteti juca cu doua, trei culori chiar.

Nu uitiati de iluminatul general, folosind corpurile din tavan! Puteti folosi lumina calda sau neutra. Nu recomandăm neoanele pentru case si apartamente, ci becuri si spoturi cu led.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 22 Ianuarie 2018
COMENTARII