Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Sediul Wolters Kluwer, cel mai important furnizor de informatie din domeniul juridic si economic

06 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Am decis ca in aceasta saptamana sa trecem pragul celor de la Wolters Kluwer, unul dintre cei mai importanti furnizori de informatie specializata pentru profesionistii din domeniul juridic si economic. Acestia si-au mutat biroul anul acesta in cladirea de birouri Green Gate din Capitala. Noul sediu al companiei este o imbinare intre jocul de culoare si lumina si motivele clasice care se intind pe usile salilor de sedinta.

Noul sediu al companiei are o suprafata de circa 500 mp in care isi desfasoara activitatea aproximativ 50 de persoane. Compania s-a mutat anul acesta in Green Gate.

Conceptul de amenajare a urmat o nevoie articulata clar de catre Client: incurajarea productivitatii intr-un ambient relaxat. S-a dorit un spatiu open-space, care sa faciliteze interactiunea in echipa si sa fie, in egala masura, luminos si cald. Rezultatul: un spatiu prietenos, organizat eficient, cu un mobilier cat mai simplu si usor de manevrat, dar care insufla o atmosfera de lucru profesionista si incurajeaza colaborarea si participarea activa a angajatilor. Toate elementele ce tin de branding-ul companiei se regasesc in diversele piese de mobilier, in special in cromatica si design-ul lor. Per total, spatiul reflecta valorile si identitatea Wolters Kluwer si aduce in prim-plan ideea de echipa.

In noul spatiu compania are 4 sali de sedinta cu motive clasice, purtand nume ca Cicero sau Atena. Angajatii au parte si de o bucatarie colorata si de un spatiu social.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 11 August 2014
COMENTARII